torstai 6. joulukuuta 2012

Valon LUT-koe ja Koiviksen kisat

Valolla oli eilen 5.12. Ruotsinpyhtäällä ensimmäinen LUT-koe, jossa tuomarina toimi Lauri Rostedt. Aivan ihana tuomari, joka piti hienosti huolen ettei otteita pääse syntymään! Tyhjä luola sujui hyvin, vaikkakin hieman hosuen, eli Valo kiersi samoja kohtia pariin kertaan. Muuten tutki hyvin ja täydellisenä, päästi hieman intohaukkua.

Riistakokeessa Valo sujahti ahdingosta hetkessä, ja päästi hakupesällä aivan järkyttävän haukun. Kuulosti sekoavan koko koira :D Pellit auki ja päätypesään riistan perässä, pelti samantien väliin eli koe kesti n. 30 sekuntia ja tuloksena täydet B-44 :) Hienoa työskentelyä, tästä on hyvä jatkaa!

Arvostelu:

Nopeasti hakupesälle, räjähtävä löytöhaukku. Nopea ketun seuraaminen ja välittömästi niin kova hyökkäys, että koe keskeytetään. Rohkea, kova koira jolla hyvä kuuluva haukku.

Valo ja maailman pienin pokaali :)

Tänään oltiin sitten Koiviksen itsenäisyyspäivän kisoissa Ojangossa (koska unohdin ilmoittautuessa edellispäivän kokeen). Hienosti Valo jaksoi silti työskennellä! Tuomarina Anne Viitanen. Eka rata meni ihan kivasti, jotain pikku kaarrosta siellä tuli. Pussin jälkeen Valolle harmittava vitska ja tuloksena 3. sija. Tässäpä rata, kielto siis pussin jälkeiseltä hypyltä.Toisella radalla v-käyrä oli sen verran korkealla, että paahdoin vain menemään ja annoin Valon tehdä kontaktit vähän turhan hätäisesti...Uuups. Radalta kuitenkin 0 ja sija 1./26, eli yhtä vaille kakkosissa ollaan :) Etenemistä en tiedä, aika oli tällä radalla n. -21,5. On se hieno poika.


0/1. ja 5/3.

Viikonloppuna vuorossa messari, ja loppuvuosi taidetaankin huilailla kisoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti