maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden 2012 viimeiset kisat

Eilen kisailtiin HSKH:n kisoissa Väinön kanssa, 3 x Anne Saviojan rataa. Aloitettiin hypärillä. Väinö oli vähän hitaan oloinen, mutta hyvin kuulolla. Suunnittelin loppupään putken jälkeiselle hypylle päällejuoksun, vaikka epäilin että Väinö voi sen hypätä vähän pitkäksi. Tutustumisessa olin kuitenkin jänishousu, ja halusin eliminoida tyrkyllä olevaan putkeen suhahtamisen, kun en tiennyt millä tuulella Väinö on. No muutaman sekunnin kiekka siitä tulikin, mutta nollana maaliin :) 

Toisella radalla Väinö oli ennen rataa niin holtiton, että melkein arvasin mitä on luvassa. Sain melkoisen ärhäkästi käskyttää pysymään lähdössä, mun piti vielä mennä melko kauas, ja silloin se ei aina malta. No pysyi se ainakin lähdössä nyt ;D Ensimmäisen mahdollisen tilaisuuden tullen livahti kyllä sitten putkeen, ja myöhemmin vielä toiseenkin. Taisipa Väinö ottaa lentokeinunkin, ainakin lähellä oli, mistä viimeistään tietää, että pelihousut on ratkenneet. Hyviäkin kohtia kuitenkin oli.

Kolmas rata oli ehdottomasti paras. Väinö pysyi jopa niin hyvin lähdössä, että tuli vasta toisella kutsulla :D Hyvä keinu, hyvä takaakierto-valssi. Pelkäsin yhtä niistokohtaa, kun siinä oli väärä hyppy kovin tyrkyllä, ja moni siihen lankesikin. Väinö tulikin tuohon erittäin hyvin. Keppien avokulma oli vähän hassu, mutta selkeästi sellainen, mikä Väinön tulisi osata. Annoin sen hakea kepit täysin itsenäisesti, mutta eiköhän mennyt toiseen väliin. En tajua, mikä taantuminen näissä keppien aloituksissa nyt on. Olisi vissiin pitänyt viedä kädestä pitäen.

Tällä radalla kaarrokset olivat mielestäni pieniä ja meno muutenkin mukavaa! A:t olisi voinut ottaa huolellisemmin molemmilla radoilla, puomit olivat hyvät. Tällä radalla itse asiassa aivan täydellinen juoksupuomi, siis jos tarkoitus olisi tehdä juoksukontaktit :D Tähän asti Väinölle on kuitenkin toiminut ihan hyvin se, että karjaisen aika ärhäkän pysäytyskäskyn, joka käytännössä tarkoittaa kisoissa sitä, että hidastaa sen verran että osuu kontaktille :D Menkööt sillä sitten ainakin toistaiseksi. Tällä radalla myös oikeasti juoksin ja vedätin Väinölle vauhtia. Yksi kaarros tuli, kun menin kovin kauas sivuun odottamaan Väinöä mutkaputkesta. Muuten oikein onnistunut rata, josta siis tulos 5.

Oli kuitenkin kiva kisata Väinön kanssa, vaikka kisa-ilta oli älyttömän pitkä. Ensi viikonloppuna on pitkästä aikaa Valon vuoro, katsotaan josko noustaisiin jo kakkosiin :)

Väinö 10 min ennen kisoihin lähtöä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti