maanantai 10. joulukuuta 2012

Messari 2012

Tämän vuoden messari on nyt koettu! Tuloksellisesti ei juhlittu, mutta muuten oli kivaa. Valo oli liian kesken, liian kevyt ja liian narttumainen - molempina päivinä tuloksena EH. Lauantaina sijoittui nuorten neljänneksi ensimmäisenä EH:n saaneena, sunnuntaina lensi varmaan ekana pihalle kilpailuluokasta.

LA, tuomari Bjørg Foss, Norja:

"Very elegant young dog with correct proportions. Would like to see a stronger head and the ears lower set. Normally angulated. Correct topline. Slightly slooping in the kropp and low set tail. Correct brisquit. Typical skin and bone. Would like more free movement to the side." NUO EH4

SU, tuomari Kimmo Mustonen:

"Turhan kevyen vaikutelman antava nuori uros. Kokonaisuutena kevyt pää, hyvä purenta, hyvät silmät, korvat ja ilme. Oikea ylälinja, niukasti kulmautunut etuosa. Kevyt luusto, helposti spannattavissa. Erinomainen karvanlaatu. Paksu nahka. Liikkuu riittävällä askelpituudella yhdensuuntaisesti. Erinomainen luonne ja esiintyminen. Saisi kokonaisuutena olla urosmaisempi."

Onhan tuo Valo toki kovin muikku, keskenhän se vielä on muttei siitä koskaan mitään kovin skrodea tulekaan, ja hyvä niin - kulkeepahan agilityssa ja mahtuu luolaan niin kuin kuuluukin ;) Valo esiintyi hienosti, ja sunnuntaina sain eka kertaa katsella menoa kehän laidalta Nooran handlatessa upeasti, kiitos Nooralle! <3 

Sanna hieroi pojat viikonloppuna. Molempien lihakset olivat hyvässä kunnossa, Valon rangasta löytyi pari pientä lukkoa, jotka aukesivat hyvin. Eli ihan hyvässä kunnossa ovat. Tammikuussa vien ne fyssarille, ja Valolle pitäisi ruveta katselemaan tarkki-aikojakin pikkuhiljaa.

Valo, Noora ja erittäin huono kuva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti