torstai 29. marraskuuta 2012

Valon treenejä

Maanantaina Niinua tuurasi Maiju. Ei ollut oikein hyvät treenit meiltä. Harmitti jälkeenpäin, kun pistin Valon toistamaan niin paljon samaa :/ Se väsähti lopputreenistä ihan kokonaan. Hyvää oli se, että Valo näköjään reagoi hyvin mun liikkeeseen, hidasti hienosti niin että sain pyöritettyä siivekkeen ympäri, mikä sekin onnistui hyvin. Tuohon rytmitykseen pitää vain löytää tasapaino ;) Ansaputket vetää edelleen erittäin voimakkaasti, nämä treenin alle. Kepit päättyivät melkein seinään, ja kepeiltä olisi pitänyt päästä sivuirtoamaan. Valo jätti (ilman etupalkkaa) viimeisen kepin väliin, joten näitäkin pitää treenailla pikku hiljaa.

Eilen käytiin Ojangossa. Aloitin Valon kanssa puomilla. Ensin helpommin, ja pian niin, että juoksin reilusti ohi. AI miten hienot kontaktit sillä oli! Luja vauhti, pysähtyi kuin seinään ja odotti käskyä kuuliaisesti. Samaa niin, että olin reilusti sivulla ja edessä. Sitten otin häiriötä mukaan, vingutin lelua koko ajan vedättäessä. No eihän se malttanut pysähtyä, mutta seuraavilla kerroilla pysähtyi :) Otin myös puomilta suoraan vieressä olevien keppien avokulmaan, haki älyttömän hyvin. Kerran myös lähetin kaukaa avokulmaan ja ohjasin puomin takaa, ei mitään ongelmaa. 

Tauon jälkeen samaa A:lla. Jäi tosi hienosti kontaktille, vaikka juoksin ohi ja kiersin ympärillä. Sitten alettiin harjoittelemaan puomia niin, että jään kokonaan taakse. Etupalkan kanssa tajuttoman hyvä. Meni päähän asti ja pysähtyi hyvin. Tietenkin sitten rupesin ahnehtimaan, ja koitin muutaman toiston ilman etupalkkaa...Meni kyllä nätisti päähän asti, mutta ei pysähtynyt. Helpotin sitten ja tein viimeisenä toistona ihan perus puomin, joka onnistui hienosti. 

Valolle lisäksi hyppytekniikkaa, ihan perussarjaa jonka suoritti hienosti.

Väinö pääsi myös tekemään vähän puomia, joka oli Väinömäisesti ok. Kokeilin puomilta samaa lähetystä kepeille kuin Valon kanssa, ja Väinö meni kolmanteen väliin, KOKO ajan :P Piti lopulta käydä ihan vetämässä oikeaan väliin, kun ei muuten malttanut. On se kyllä... Väinölle myös perussarjaa. Voi luoja, miten rumasti se hyppää Valoon verrattuna :D Siinä kun Valo menee perussarjan gepardimaisesti liitäen, Väinö humputtaa sen kuin sarvikuono :D Kai se on oikeasti vain ruvettava Väinöllekin hyppytekniikkaa tekemään. Harmi, kun en tajunnut aikoinaan. 

Ai niin, pikku hiljaa olen malttanut taas vähän tokoillakin Valon kanssa. Kotitokona siis eräs ilta sivulle tuloa ja maahanmenoa sivulla+seuraamista. Yritän pähkäillä, josko keväälle löytyisi sopiva tokoryhmä Valolle...äkkiseltään vilkaistuna sopivat ryhmät olivat vähän epäsopiviin aikoihin. Mutta katsotaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti