tiistai 11. joulukuuta 2012

Arkeen paluu Niinulla

Tänään palattiin näyttelyhommista arkeen, eli viikko alkoi Niinun treeneillä. Valo ainakin tykkäsi, ja toimi erittäin hyvin :)


  • Haki hyvin eka esteen, muurin, vaikka tönäisin kauempaa (kolmos-hypyn vierestä).
  • Toka hypyn valssia hiottiin, ja siitä tulikin hieno. Valo kääntyi pienellä kaarroksella ja vauhdikkaasti.
  • Kolmos-hypyn persjätössä ei mitään ongelmia, Valo haki hypyn hyvin ja tuli hyvin persjättöön mukaan.
  • Piti todella lähteä ajoissa kakkoselta, että ehdin vitos-hypyn takaakiertoon. Ehdin kuitenkin :)
  • Seiska-hypylle valssi ajoissa. Pari kertaa jäin turhaan varmistellen tönimään Valoa suoraan putkeen, ja myöhästyin sen jälkeiseen putkeen ohjaamisesta. Suoremmalla linjalla ja luottamisella Valo kyllä haki putken hyvin, ja ehdin ohjaamaan seuraavan putkeen.
  • Valssi ja kepeille tönäisy hienot, tai siis kyllähän tuota valssia piti vähän työstää kun kädet ne vaan vispaa :P
  • Treenattiin putkijarrua, Valo ampui niin lujaa suorasta putkesta, että haki ylimääräisen hypyn matkalla kun piti kääntyä tiukasti takaisinpäin. Alkoi sujua kuitenkin, tätä muistetaan treenata.
Ihan loistavat treenit, Valo toimi upeasti. Että tykkään tehdä sen kanssa. Minä taas sählään edelleen valsseissa, jumitun ja kädet huitoo kattoon, mikä saa Valonkin tietty kaarrattamaan. Nämä tehosyyniin!! Niinu sanoi alussa, että Valo meni hirveän lujaa ;) Ehkä se alkaa kasvatella vauhtia varmuuden myötä. Itsenäisyyspäivän kisojen tulokset tulivat, Valon voittoradan etenemä oli 4,77 minkä mulle kerrottiin olevan radan nopein kaikissa säkäryhmissä :) Ehkei se Valo sitten niin paljon himmaa kuin mitä kuvittelen. Toki on vielä monia osa-alueita, joista pitää ottaa aikaa pois (kuten kontaktit, kepit ja käännökset), ja ollaan ihan alussa vielä. Hyvä alku silti, olen kovin tyytyväinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti