maanantai 17. joulukuuta 2012

Väinön treenit

Perjantaina mentiin Väinön kanssa pinseritreeneihin ihan kaksistaan, Valo piti välipäivää fyssarin jälkeen :) Tarja oli tehnyt kaksi kivaa rataa.  Ensimmäisen teemana oli leijeröinti, monessa kohtaa, hyppyjen takaa. Huomasin ajattelevani heti, että Väinö kyllä hyppää leijeröitävien hyppyjen yli, eikä niiden minkä pitäisi. Todellisuudessa Väinö suoriutui todella hyvin. Se ei tehnyt yhtäkään virhettä näissä. Hyvät putkiin irtoamiset myös, ei lähtenyt hakemaan välissä olevaa puomia. Muutenkin oikein sujuvaa menoa!

Toisella radalla tehtiin mm. jaakotusta, kepeillä vedättämistä, irtoamista ja persjättöjä. Oikeasti, Väinö oli hieno. Se etenikin mielestäni melko lujaa, ja irtosi hyvin hypyille! Sain ison etumatkan putkelle, joten persjätöissäkään ei ollut mitään ongelmaa. Tuolla tuulella ollessaan, ja mun ohjatessa hyvin Väinö myös kääntyy tiukasti ja hienosti! Väinö oli tosi hyvä, tuli hyvä fiilis :)

Olipa tosi mukavaa treenata kerrankin Väinön kanssa kaksin. Se oli muutenkin jotenkin paljon tasaisempi, kun Valo ei ollut mukana. Olen kyllä pitänyt Väinöä nyt liian paitsiossa, se on ihan hieno ja osaava poika silloin, kun molemmat maltetaan keskittyä. Ilmoitinkin sen kisoihin 30.12, meillä olisi vielä 4 nollaa kerättäväksi SM-kisoja varten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti