tiistai 18. joulukuuta 2012

Maanantain Niinuilut

Valolla oli eilen Niinun treenit. Jämähdettiin heti alkuunsa kohtaan, jossa pituudelta käännyttiin noin 90-astetta kepeille. Se rytmitys! Miten se onkin mulle niin vaikeaa? Valon käännös siis meni kovin pitkäksi, ja haki koko ajan 2. välin. En vain osannut hidastaa ja kääntyä tarpeeksi tiukasti :D Lopulta kuitenkin onnistuttiin, huh. Valo kesti taas hienosti päällejuoksun kepeillä.

Yritin ensin muutamaan otteeseen ohjata erään kohdan lähettämällä ja päällejuoksulla, mutta huomasin pian että se oli vielä turhan haastellinen valinta Valolle (haki myös viereisen hypyn). Vaihdoin siis valssiin ja persjättöön, joista saatiinkin ihme kyllä kehuja. Valo vain tuntuu tulevan persjättöihin niin hyvin, että jopa minun on helppo onnistua niissä :D Pitää myös muistaa kiinnittää huomiota rintamasuuntaan, jottei Valo kaarrata liikaa kohdissa, joissa ei pitäisi.

Suoran putken jälkeen oli hyppy tyrkyllä, mun olisi pitänyt oikeasti ohjata päällejuoksuun mutta sen sijaan heiluttelin käsiäni missä sattuu. Piti siis palkata, että Valo kääntyi putkelta oikealle hypylle. Saatiin kuitenkin tämäkin sujumaan. Nyt tulee Niinun treeneihin kahden viikon tauko pyhien takia, sitten jatketaan.

Loppuun vielä muutama Maya Privezentsevan ottama kuva messarista.


Ilmeellä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti