sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Min Pin -treenit

Perjantaina molempien poikien kanssa pinseritreeneissä. Jos Väinö oli viikko sitten loistava, niin nyt mentiin päinvastoin. Nojoo, kyllä se oli ihan hyväkin, mutta raivostuttavalla tuulella. Mulla jäi treeneistä aika huono maku, kun menetin hermoni niin pahasti. En haluaisi hermostua tuolla lailla, mutta nyt en kyennyt hillitsemään. Näin kauheaa syyllisyys-untakin Väinön haukkumisesta! :D Hirveä luentoputki ja seuraavana päivänä odottavat seminaarit ja esitelmät sekä jäätävä pääkipu eivät ainakaan auttaneet asiaa.

Väinö siis meni muuten ihan hyvin, mutta en voi sietää sitä, ettei se keskity sen vertaa että osuisi suorasta linjasta kepeille!! Ohjasin monta kertaa helppoon avokulmaan, ja lopulta ihan keppien alusta suorasta linjasta, ja tyyppi vain menee johonkin kolmanteen väliin. Piti ihan vetämällä vetää, että meni oikeaan väliin. Voi luoja, että paloi hermot. Täytynee kuitenkin ottaa projektiksi keppien aloitukset, pitäisihän Väinön jo osata, vaikka olisikin haahuilu-tuulella.

Saatoin päästää ilmoille pari ärräpäätä ja mielipiteeni Väinön hurmaavasta persoonasta :D Yritin kuitenkin palkata sitä onnistuneista jutuista, ja leikkiä iloisesti, vaikka se oli taas sillä tuulella ettei päästänyt lelustakaan irti sitten millään. Tämä on niitä Väinön puolia, jotka toisinaan tekevät sen kanssa työskentelystä haastavaa! Se on niin tuulella käyvä toisinaan.

Listataan nyt sitten niitä hyviäkin juttuja Väinön treeneistä, joita oikeasti oli enemmän kuin noita huonoja...

+Pysähtyi kontakteille älyttömän hyvin (mutta vaatii treeniä siihen, että jään sivulle ja taakse!)
+Tuli hyvin välistävetoihin
+Leikkaukset onnistuivat hienosti
+Osasi hyvin poispäinkääntymisen kepeiltä takana olevaan putkeen
+Kääntyi tiukasti, vaikkakin vauhtia olisi voinut olla enemmän

Valo vuorostaan oli aika oma itsensä, toimi siis hienosti ja osasi vaikka mitä <3

+Hyvät välistävedot, kun vain pysyin vauhdissa mukana
+Älyttömän hyvät putkeen irtoamiset kaukaa
+Hyvät kontaktit, vaikka olin takana ja sivussa
+Hyvät takaakierrot
+Aika hyvät keppien aloitukset leikaten, vaikka putki oli takana
+Muutoinkin hyvät leikkaukset
+Poispäinkäännös kepeiltä
+Hyvä päällejuoksu kovasta vauhdista

Rataan kuului siis kohta, jossa piti ohjata keppien takana samansuuntaisesti menevään putkeen (poispäinkäännöksellä). Valo ei ole ennen treenannut sellaista, eikä ensin sitä osannutkaan. Palkkasin kerran putken suulle, ja sen jälkeen osasi kohdan kuin vettä vain :) Ihanaa, miten nopeasti Valo oppii. Treenattaviin asioihin täytyy nyt kuitenkin ehdottoman tiukasti lisätä kontaktit. Ne eivät edelleenkään ole niin sujuvat kuin toivoisin, ja huomasin, että nopeimmalla vedolla korkeassa vireessä kontaktille pysähtyminen oli vähän niin ja näin. Toisin sanoen juoksi läpi. Täytynee palata kunnolla takaisinpäin näiden suhteen. Muuten oikein pätevää menoa Valolta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti