perjantai 29. maaliskuuta 2013

Valo kolmosiin! :)

Kuten otsikko kertoo, Liedon reissu meni ihan hyvin. Olin ilmoittanut Valon kaikkiaan neljälle radalle TSAU:n pääsiäiskisoihin. Tänään kuitenkin oltiin Valon kanssa samalla planeetalla, ja vielä samalla radallakin, ja niinpä napsaistiin heti ensimmäiseltä, Asko Jokisen hyppyradalta voitto-0 ja SERT! Nyt on vuoden tulospaineet selätetty :D 

Valo kolmosiin!

Rata meni ihan mukavasti erikoisesta alusta huolimatta. Valo teki taas jotain, mitä se ei ole koskaan ennen tehnyt. Meitä ennen meni ilmeisestikin vallan hemaiseva borderi-neiti, ja kun kävelin Valon kanssa starttiin, se jäi ensin nuuskimaan maata, sen jälkeen nousi takajaloilleen katselemaan aidan takana kävelevää neitiä, ja pannan irroitettuani lähti vielä etenemään kohti ovesta kadonnutta ihanuutta. Jätin sen istumaan, ja katseli vain taaksepäin. Piti hiukka komentaa, jotta sain sen kontaktiin. Vähän huoletti radalle lähtö tämän esityksen jälkeen, mutta keskittyi Valo lopulta aivan hyvin :) Erikoista käytöstä silti, Valoksi!

Oikeastaan huolehdin ennakkoon vain toisen esteen ja putken välisiä esteitä, kun pelkäsin etten ehdi, ja Valo menee ohi. Onneksi putki kuitenkin oli siellä vetämässä, ja ehkei Valokaan ihan skarpeimmissa vauhdeissaan ollut. Viimeisellä putkellä kääntyi kivasti ei-tyrkyllä olleeseen putkenpäähän. Vähän huonosti ohjattu takaakierto, mutta kaikkinensa rata tuntui kivalta ja sujuvaltakin. Ja tavoite täyttyi, Valo on nyt iso kolmosluokkalainen! Palkintojenjakoa piti odottaa melkein 2 tuntia, ja Tsaukkila (joka muuten oli kovasti laajentunut sitten viime näkemän) oli perinteisesti aika hyytävä, mutta onneksi pihalla paistoi aurinko. 

Sunnuntaina Valo lähtee harjoittelemaan kolmosten menoa! Kivaa pääsiäistä kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti