perjantai 22. maaliskuuta 2013

Öisiä treenejä

Tällä viikolla olen käynyt 2 kertaa yötreenailemassa Ojangossa. Mulle kyllä sopii tuo illanpäälle treenailu hyvin :) Tiistaina tein Valon kanssa vähän putken jälkeistä irtoamistreeniä, putkensuun ohitusta ja eteenlähetystä sekä keppejä. Lisäksi aloiteltiin uutta kontaktiprojektia. Väinöllekin keppejä, esim 90-asteen avokulmaan kauempaa lähettäminen oli toivotonta - haki aina KOLMANNEN välin. Muuten teki ihan hyvin, tuntuu että kestää nykyään paremmin mun irtoamista ja eri sijainteja. Väinölle lisäksi rälläilyä, se kyllä hakee itse asiassa aika kivasti esteitä, ja tajuaa jopa eteen-käskyn. Ei Väinökään ihan toivoton ole, vaikka kammottava koheltaja ja riekkuja onkin :D Katsoin että tekee tosi tönkön oloisesti, ja syykinhän selvisi fyssarilla.

Tänään mukaan pääsi siis vain Valo. Jatkettiin kontaktiprojektia, hyvältä näyttää tähän asti. Laitoin keppien aloituksen taakse putkensuun ammolleen ja lähetin putken kautta kepeille. Haki ihan älyttömän hyvin kepit, kunhan en laittanut rintamaa putkeen päin. Lisäksi kellotin vähän keppejä, tosin vain 2 pätkistä oli laskentakelpoisia, muissa näkyi noin puolet kepeistä.. Noissa pätkissä kepit olivat 2,7 sekuntia. En oikein tiedä, mikä on nopea keppisuoritus, mutta tuntuu että niistäkin voisi kyllä saada aikaa pois. Täytyy sumplia jotain. Tosin sitä ennen täytyy kellottaa vähän lisää, nytkin oli jo treeniä ja keppivetoja alla, joten en tiedä minkälaisen totuuden nuo kaksi vetoa kertovat :) 

Lopuksi tehtiin vielä muutama toisto lyhyttä, helppoa rataa. Jaakotusta, valsseja, persjättöjä ja sylkkäriä. Vasemman käden sivuttaisessa sylkkärissä Valo kiersi väärän siivekkeen, oikealla teki hyvin. Nyt pääsin katsomaan, mitä kiellossa tapahtuu. Valo siis kielsi yhden päätyhypyn kerran. Sinänsä mun käsi kyllä osoitti hyppyä, mutta jalat olivat jo seuraavaa hyppyä kohti. Valo ei koskaan lukinnut oikeaa hyppyä. Musta tuntuu, että se taitaa ohjautua aika vahvasti mun jaloista. Mietin menneitä tilanteita, ja usein kiellot ovat tulleet juuri kohdissa, joissa olen jo kiirehtinyt seuraavan esteen suoritusta. Ilmeisesti täytyy nyt unohtaa pelko ehtimisestä, ja varmistaa että V on lukinnut esteen ennen kuin jatkan reuhtomista! Täytyy tosiaan ottaa tämä tarkkailun alle.

2 kommenttia:

  1. Mitä tarkoittaa uusi kontaktiprojekti? :)

    VastaaPoista
  2. Sitä, että muutaman kuukauden päästä ainakin puomi olisi tarkoitus suorittaa juosten :D

    VastaaPoista