torstai 21. maaliskuuta 2013

Fysioterapiassa

Pojat kävivät tänään Patricia Hirnin käsittelyssä. Valo oli hyvässä kunnossa, löytyi vain yksi pieni jumi rintarangasta :) Väinö taas olikin aivan toinen juttu. Sehän on aina ollut yllättävänkin hyvässä kunnossa siihen nähden, miten remuaa ympäriinsä. No, nyt sai sitten kerralla kärsiä kaikkien vuosien jumit. Olisihan se pitänyt arvata, että taannoisesta bordercollien puremasta tuli seurauksia. Tuolloin annoin Väinölle vain ab-kuurin, ja näennäisesti se toipui hyvin. Totuus olikin toinen.

Puremasta oli tullut kudoksiin kolo, ja hauisjänne oli jo arpeutunut. Koko koira oli ihan uskomattoman jumissa ja kiero. Sillä ei ollut yhtäkään rentoa lihasta koko kehossa, ja Patricia sai työskennellä aika pitkään, jotta Väinö saatiin auki ja ranka suoraksi. Säälitti, kun Väinö oli selvästi kipeä, se vinkuikin hoidon aikana paljon eikä meinannut antaa esim. tuota etujalkaa ollenkaan suoraksi. Väinö on nyt pari päivää totaalilevossa, ja jatkossa jalkaa pitää jumpata aamuin illoin, jotta arpeuma saataisiin jänteen suuntaiseksi - muutoin se repeää aina uudestaan :(

Harmittaa, kun en tajunnut aiemmin. Olisi ollut hyvä päästä heti jumppaamaan kunnolla tuota jalkaakin. Ärsyttävää, kun tuo kohta on vielä agikoiralle aika kriittinen. Toivotaan, ettei tuon olkajänteen kanssa tule jatko-ongelmia :( Mietin, että ehkä Väinön satunnainen viimeaikainen käytös on johtunut kivusta (vinkuminen, levottomuus, juominen...). No, nyt jumppaillaan entistä ahkerammin, ja millekään pitemmälle sairaslomalle ei onneksi jouduttu.

Yöpalloilua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti