tiistai 19. maaliskuuta 2013

Terveystuloksia

Melkeinpä unohtui mainita, että Valon röntgentulokset (selkää lukuunottamatta) on nyt virallisesti lausuttu SKL:ssä. Skutin arviosta poiketen lonkat tulivat kuitenkin takaisin tuloksella B/B, kyynärät 0/0. Eipä tuo mitään, hyvät lonkathan nuo silti ovat! :) Meinasin soittaa, mikä niistä tekee B:t kun näyttivät niin syviltä, tiiviiltä ja tasaisilta, mutta en jaksa, kun ei se niitä miksikään muuta ja ovat kuitenkin terveet. Aksailu siis jatkukoon huoletta!

Tähänastiset tulokset Valon osalta siis HD B/B, ED 0/0, patellas 0/0, silmät OK, sydän OK (epävirallinen). Selän virallista spondyloosilausuntoa vielä odotellaan, mutta puhdas senkin pitäisi olla. Priima poika <3.


2 kommenttia:

 1. Ihan huippua! Onnea terveestä kaverista! :)

  Tohon edelliseen kirjoitukseen; olipas siistiä, että satuit bongaamaan agikisat! Mut että ne käytiin asfaltilla?! :O Eikö siinä jo koirilla tassut pala, kun kaahailevat?

  Äläkä nyt masennu yksistä kisoista! Niitä aina välillä tulee, ja varmasti radoilla oli hyviäkin pätkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   No kyllä varmasti palaa :D Ja mieti auringon kuumentamaa asfalttia... Puhumattakaan siitä, millaisia tärskyjä ottavat noin kovasta alustasta. Aika hurjannäköistä touhua, mutta maassa maan tavalla, vissiin.

   Mä ärsyynnyn sellasesta kädessä nyhjäämisestä tosi paljon, kun oon yrittänyt opettaa koirasta irtoovan. Enimmäkseen mahtoi kuitenkin olla kyse rytmitysongelmista ja huonosta päivästä yleisestikin, ja ei mua enää ees ahdista :D Seuraavat kisatkin on jo katsottuna, vähemmillä paineillakin tällä kertaa, nyt on aika hällä väliä -olo :D

   Poista