keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Mainio maanantai...

...tai sitten ei. Raskaan päivän jälkeen lähdin illan Niinun treeneihin. Huomasin jo ajaessa, että väsyttikin luultua enemmän. Loppujen lopuksi treeneistä jäi tosi ärtynyt fiilis. Valolle tuli muutama kielto tai esteen ohitus, juuri sellaisia, kuin viime kisoissa, ja sekös vasta sai veren kiehahtamaan. En toki Valolle ollut vihainen, vaan itselleni, kun en osaa ohjata sitä. Jokaisessa tällaisessa kohdassa rintamasuunta harotti päin sanonkomäämitä. Minkäs Valo sille voi, että on niin kuuliainen ja ohjausherkkä :P Oikeasti hyviä kohtia oli paljon enemmän, mutta väsyneenä negatiiviset asiat saivat vallan.

- Esteen ohitus, kun huolehdin jo keppien aloitusta ja käänsin rintakehän liian aikaisin. 
- Esteen ohitus, kun juoksin vain kiireellä eteenpäin, ja ajattelin että "kyllä se sieltä tulee". En katsonut koiraan ja rintama oli eteen.
- Keppien aloitus. Kepeille tultiin tiukasta avokulmasta, ja aloituksen takana oli putkensuu (keppien suuntaisesti). Turhan houkutteleva, piti työstää useampi kerta, mutta saatiin kyllä onnistumaan. Nämä onnistuvat ja suuremmasta kulmasta, mutta tiukasta teki näköjään, no, tiukkaa :)

+ Hyvä pakkovalssi.
+ Hyvät leikkaukset!
+ Hyvä muurin takaakierto.
+ Tosi hyvä ja pitkä pätkä, jossa oli hyötyäkin Valon hyvästä ohjaajan seuraamisesta. Kulmaus hypylle niin, että sain Valon esteen oikealle puolelle, onnistui tosi hyvin!
+ Kuvio, jossa oli kaksi suoraa putkea vierekkäin (välissä A.) Lähetin putkeen, ja otin toiseen putkeen takaisinpäin. Meni hirveän hyvin heti, kun olin oikeassa paikassa ottamassa vastaan, eli putken päässä päällejuoksu-tyyppisesti. Menin ensin lähemmäs putken keskikohtaa, kun ennakoin taas liikaa radan jatkoa.

Kirkkonummen kisoista on siis jäänyt vähän kammoa. Olin jo ihan hälläväliä-asenteella seuraavia kisoja ajatellen, mutta näiden treenien jälkeen rupesin taas huolehtimaan noista kielloista. Sehän siinä pahinta on, kun ne ovat mun syytä, enkä osaa/ehdi/ymmärrä ohjata kunnolla! Noh, perjantaina on TSAU:lla 4 mahdollisuutta nousuun, tapahtui mitä tapahtui. Uhkasin tosin lopettavani agilityn ja antavani Valon Niinulle, jos onnistun sössimään kaikki radat...Joten toivottavasti ei ihan kamalan huonosti mene! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti