perjantai 2. marraskuuta 2012

Vapaatreenit Ojangossa

Kävin aamulla hallilla treenailemassa Valon kanssa keppejä. Haki 90-asteen avokulmaa isohkolla etäisyydellä varsin hyvin! Lisäksi vauhdin kanssa suorasta putkesta, ja lähetystä mun ollessa paikallani keppien alkupäässä palkan kanssa. Alussa oli pieniä malttamattomuusongelmia, mutta muutoin meni hyvin. Lisäksi vähän valsseja yhdellä hypyllä putken kautta. Näissä kääntyi jo tiukasti! Pitkästä aikaa tehtiin pöytää. Kovasta vauhdista meinasi tulla ensin yli, tosin pöytäkin oli liukas. Sitten pysyi hyvin paikoillaan. Pöytää pitää myös muistaa treenata, uusia ajanottolaitteita on kuulema seuroille hankittu... 

Sitten ne murheenkryynit:

  • Keinu. Sinänsä keinu on tosi hyvä ja nopea, tulee vauhdilla päähän asti (en vaadi etutassuja maahan keinulla) mutta Valo malttaa jäädä keinulle vapautuskäskyyn asti nyt ehkä n. 1 kerran kolmesta! Tätä siis pitää muistaa EHDOTTOMASTI treenata. Mokoma apina.
  • Puomi. Huoh...Mitä tästä nyt sanois. En ole tyytyväinen, Valon puomi on edelleen epävarma ja HIDAS. Tajuaa jo sentään suunnilleen, että pitää tulla etutassut maahan asti, mutta himmailee ja kyselee välillä. Ärsyttää, että piti mennä tämäkin pilaamaan kun se oli jo alkuun niin hieno :(
A on hyvä. Suoritus on ihan nopea, ja pysähtyy hyvin kontaktille. Tuolle puomille pitäisi ehdottomasti saada tehtyä äkkiä jotain. Kun vain kunnolla tietäisin, mitä... No, treeniä, treeniä.


Väinön kanssa tein muutamia saksalaisia, jotka menivät itseasiassa hyvin, sain kivasti etumatkaa. Putken kautta kepeille mentäessä törttöili itsensä muutamaan kertaan johonkin kolmanteen väliin, kun olin sivummalla ja edemmällä. Väinöä ei aina ihan kiinnosta keskittyä kunnolla :D Väinöllekin pöytää, eka kerralla liukui yli mutta osasi jatkossa. Lisäksi yleistä humputusta eli pallo suuhun ja ympäri hallia :)

Näin pirteitä mun pojat on aamuisin:

Ai ylös klo 8? No way...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti