maanantai 5. marraskuuta 2012

Valon kisat HSKH:lla

4.11. suunnattiin Valon kanssa Ojankoon kisoihin, kaksi agi-starttia Anders Virtasen radoilla. Tykkäsin muuten herran radoista kovasti, olivat just sopivia ykkösille, ei liian luukutusta eikä liian kierrätystä :) 

Eka rata lähti mukavasti käyntiin. Valon puomi oli aika hyvä! Hidasti tietty loppuun mutta hyvin se meni, ja kontaktikin oli hyvä. Haki hyvin kepit, mutta koska on jätellyt viimeistä keppiä toisinaan väliin, varmistin kepit aika pitkälle. Tästä syystä seuraavan hypyn valssi oli myöhässä, mistä seurasi pitkä kaarros, mutta sain kuitenkin Valon noukittua matkaan. Hyvä A, hyvä pussi, hyvä putkeen irtoaminen.

No sitten, koska keinukin on joskus ollut aika vauhdikas, rääkäisin pysäytys-käskyn niin lujaa että hyvä ettei Valo tippunut keinulta. Jäin kovin taakse,  ja vapautin Valon hiukkasen liian aikaisin. En ollut tajunnut, että kulma hypylle oli niin vaikea, ja koska vapautin Valon niin aikaisin ja se katsoi mua, esteen ohihan se meni. Siitäpä siis toiseksi viimeisellä esteellä 5 :) Tästä tulikin paljon virheitä, kun ratoja katselin. Olin kuitenkin tyytyväinen, Valo kulki ihan hyvin ja kuunteli tosi hyvin!


Toinen rata oli vaikutelmaltaan haastavampi. Alun valssit menivät kuitenkin ihan hyvin, samoin A ja putkeen irtoaminen, renkaan jälkeinen valssikin oli vielä kohtalaisen rajoissa mutta sitten... Joku aivopieru iski tajuntaan, ajattelin etten ehdikään tehdä persjättöä (vaikka valssi olisi selkeästi ollut paras vaihtoehto) ja jäin paikalleni seisomaan kun tajusin että Valo hyppäsi hypyn järkyttävän pitkäksi (niinkun ohjaukseni mukaan kuuluikin). Sieltä sitten huutelin toiveissani "kepitkepitkepit", mutta eihän se eka väliin osunut millään :D Kaveri sanoikin, että se oli vähän sellainen "sankari-bc -ohjaus" :DD Tästä siis 5. Loppurata virheettä, joskin vähän laiskasti. Olin vähän haahu tällä radalla, mistä syystä tuntui, et Valokin himmaili.


Kokonaisuutena oli tosi kivat kisat, ja nollat oli jo lähellä :) Valo tuntuu kyllä olevan ihanteellinen kisakumppani! Se on NIIN helppo. Eka rata oli mielestäni tähän astisista Valon kisaradoista paras. Seuraavia kisoja odotellessa :)

2 kommenttia:

  1. No ei varmasti mee tolla menolla kauaa, et nollia alkaa tulla! Ihan pikkujuttujahan noikin virheet oli. Muuten kivan näköistä menoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Noh, saa nähdä :D Tiukassa on nollat olleet. Mut ei se mitään, parempihan se on totutella tuolla alemmissa luokissa, ja pääasia että koira toimii- omaa toimintaa pystyy helpommin korjaamaan, ehkä :D

      Poista