maanantai 26. marraskuuta 2012

Aksailua

Maanantaina Niinulla, ei mitään kummempaa kommentoitavaa. Valo kulki hienosti, persjätöt ja leikkaukset sujuivat, mutta A:lta tuli ensin vähän liukkaasti pois. Olinkin osannut varautua siihen, kun vapautin Valon niin äkkiä viikonlopun kisoissa. Kontaktit ovat nyt muutenkin treenilistalla, pitää jatkaa taas niiden vahvistamista niin että voin kunnolla irrota ja jäädä taakse jne.

Perjantaina pojat pääsivät Vuokkosille. Joskus näköjään tulee treenipäiviä, jolloin kaikki sujuu, ja Valolla oli nyt sellainen. Valssit tehtiin pienin käännöksin. Keppien avokulmaan ohjasin hypyn yli sylkkärillä (joita ei ole tehty aikoihin), ja toimi tosi hyvin! Leijeröin puomille pussin takaa, tosi hyvät puomin kontaktit kautta illan. Malttoi ottaa oikean paikan ja pysähtyä, vaikka olin kauempana. Takaakierrot hyvät, samoin keinu. Muutenkin meno oli todella sujuvan oloista, tuntui, että Valo toimi kuin ajatus! Mahtavaa!

Toisella radalla pääsin treenaamaan alussa sivuirtoamista hypylle, eli otin Valon vastaan viereiseltä hypyltä. Hienosti se osaa tuollaiset. Ekan kerran taisi tulla A:n kontaktin läpi, mutta sen jälkeen teki ihan helkkarin hienot kontaktit. Irtosin reilusti sivuun hypyn taakse, ja niin vain teki hienosti ja maltilla. Lopuksi treenasinkin A:ta vielä erikseen, haki sen upeesti kaukaa lähetettynä ja teki itsenäiset kontaktit, vau. Persjätöt hyvät, välistävetoon tuli kuin ajatus pienellä kehon liikkeellä, ja putkissa nyt ei koskaan ole ongelmia ollutkaan. Kaikin puolin ihan loistotreenit Valolla, ja saihan se vetästyä nuo molemmat n. 20-esteen radat nollana alkuunsa läpi :) Valo kyllä on kehittynyt koko ajan!

Väinö oli ihan tohkeissaan. Helkkari mitä ääntä se piti häkissä kun odotti omaa vuoroaan. Myös Väinö toimi hienosti, mutta ETENKIN Väinö tarvitsee irtoamistreeniä A:lle. Puomilla kesti aika hyvin. Niin, ja pysähtyi kontakteillekin, hehe. Sama välistävetokohta kuin Valolla toi hyvin esiin sen, miten erilailla nämä koirat toimii. Väinön sai tosissaan pakottaa mukaan, että malttoi tulla välistävetoon. On se junttura :D 

Väinön kanssa en taida ehtiä kisaamaan enää tälle vuodelle, mutta Valon taidan ilmoittaa kahteen starttiin itsenäisyyspäivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti