keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Iltapäivätreenit

Poikien kanssa Vuokkosilla. Väinö aloitti puomilla, josta heti kirmasikin nätin juoksukontaktin alas. Harmi vaan, että sen kuuluisi pysähtyä :D Olen vähän katsonut tätä läpi sormien, ja nykyään mulle oikeastaan riittää se, että Väinö hidastaa alastulolla niin, että osuu kontaktille. Treeneissä kyllä pysähtyy ihan ok, mutta kisoissa hädintuskin ja silloinkin vain karmean rääkäisyn ansiosta. Juoskoot sitten. Tosi johdonmukaista, eikö :)

Väinölle putken kautta keppien umpikulmaa. Huoh kun se ei malta. Meni kolme ensimmäistä kertaa eka välin kautta kolmanteen, ihan kuin ei ois ennen keppejä nähnytkään. Että kivat bt-mestaruuskisat tulossa viikonloppuna :D Lisäksi vähän välistävetoja ja vauhtiympyrää. Hyvin tuli välistävetoihinkin nyt.

Valon kanssa tein alkuun puomia. Siis mitäh, se juoksi kaksi eka kertaa kontaktin läpi! Ei vissiin pitäisi vapauttaa kisoissa niin nopeasti vielä. Annoin vähän palautetta, ja loput toistot teki hyvin. Jopa niin, että sivuirtosin reilusti, eikä Valolla ollut etupalkkaa :) Sitten vähän valssia hypylle niin että putki oli takana...tähän piti ottaa lelu käteen avuksi, jotta toimi :D Muuten paukki korvat tuulessa heiluen putkeen. Näitä pitää ruveta treenaamaan kunnolla, rytmityksen kanssa.

Keppejä sivuirroten. Ei olisi millään pujotellut kahta viimeistä keppiä, kun sivussa oli hyppy tyrkyllä juuri sen suuntaisesti, mihin liikuin.  Etupalkalla sitten, ja lopulta ilmankin pienemmällä etäisyydellä. Toiseen suuntaan sain irrota kunnolla, siellä ei ollut hyppyjä häiritsemässä :) Keppejäkin pitää muistaa treenata, haluan niistä varmat ja itsenäiset. A on Valolla hyvä.

Vielä kerta vauhtiympyrää loppuun, ja pojat saivat hetken leikkiä, ja sitten oltiin valmiita sotkemaan itsemme jäähdyttelylenkillä erittäin kuraisessa Ojangossa... :P 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti