tiistai 13. marraskuuta 2012

Haamuilua maanantaina

No oikeesti oltiin Niinun treeneissä. Haamuilemassa kylläkin. Silloin tällöin oma pää on sumuinen eikä oikein toimi :D Se sitten vaikuttaa koiraankin, selvästi. 

 • Alun valssi meni jo hienosti! Osasin rytmittää ja ottaa vauhtia mukaan paikallaan seisomisen sijasta, Valo teki hypyn hienosti pienellä kaarroksella.
 • Jaakotusta piti taas katsella. Ensin Valo luki sen taas leikkaukseksi, mutta saatiin homma kuntoon kun opettelin ohjaamaan...
 • Putki-A -erottelua ei olla tehty - ei onnistunut ensin. Tehtiin ensin pelkkä A, ja kyllähän se silleen sitten hoksasi.
 • A:n jälkeistä pyöritystäkin piti vähän työstää :) Hyppy oli siis sivussa, ja toinen hyppy linjalla. Valo tuli hyvin mukaan, kun vain piti rintamasuunnan oikealle hypylle. Pyöritys toimi ihan hyvin!
 • Puolivalssi toimi hyvin hypyn oikealle puolelle saamiseen.
 • Tosi hyvä pimeän putkikulman haku.
 • Persjättö onnistui hyvin, mutta sen jälkeisessä valssissa oli ongelmia. Jäin Valon tielle niin, ettei se nähnyt seuraavaa putkea :D Eli linjoja piti vähän katsella.
 • Haki hyvin keppien avokulman putken jälkeen, mutta jätti mokoma ensin viimeisen kepin väliin kun sivuirtosin. MUR! Ihan ei maltti vielä riitä. Etupalkalkalla toimi ja ilmankin kun vähän komensin.
 • Pussin jälkeen onnistuin jopa hienosti valsseissa, kuulema :D Eli ensin niisto, toiselle hypylle valssi, ja kolmannelle taas valssi. Toimi, jee!
 • Loppuun hiottiin taas vähän linjoja. Kävin pikkaisen vekkaamassa hypylle ja muutenkin näytin ajoissa että nyt käännytään - mutkasta lähti metritolkulla pois xD
Jooh, olihan siellä hyviäkin juttuja vaikka mä olin kyllä pihalla. Välillä ei vaan saa ajatuksia kasattua.

Päätin nyt jättäytyä alueellisen valmennuksen ryhmästä pois. En ole oikein kokenut hyötyväni siitä, ja aikataulujen yhteensovittaminenkin on työlästä, ellei jopa mahdotonta. Ihan kiva kokemus, mutta tuntuu että ehkä helpompi näin. Toistaiseksi jatkan siis omatoimisesti, Niinulla ja Min Pineissä :)

2 kommenttia:

 1. Vai sellasen päätöksen oot tehnyt alueellisen valmennusryhmän suhteen! On kyllä porukka muutenkin pienentynyt jonkin verran.. Mut tuleehan teille noita treenejä muutenkin. Enpä kyllä tiedä omastakaan jatkamisesta, kun tää jalka on tämmönen. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo. Jotenkin tosiaan homma ei oo tuntunut enää omalta, hyöty ei ehkä korvaa säädön määrää. Mulla on ollut ja tulee noita poissaoloja, ku viikonloput on niin tukossa jne. Mä oon niin oman tieni kulkija tuon kouluttamisen suhteenkin, että fiilis on nyt tämä. Ehkä tossa hommassa ois voinut olla vähän jämptimpi ote tai jotain, ja etukäteen mietityt "säännöt" ja toimintatavat :) Toivottavasti sun jalka ottaa kirjaimellisesti edistysaskelia!

   Poista