tiistai 2. lokakuuta 2012

Paluu treeneihin!

Sairaus on aikalailla selätetty, ja eilen päästiin Valon kanssa pitkästä aikaa Niinun treeneihin! Tosin vuorostaan Niinu oli kipeänä, joten kouluttajana toimi Maiju Korhonen. Valo odotteli jonkin aikaa vuoroaan autossa, ja kun talutin sitä halliin, se oikein ulvoi innostuksesta. En ollut ihan varma, mitä treeneistä tulee jonkin sortin lötköilyjakson jälkeen, mutta Valo olikin ihan loistava. Alussa oli peräkkäin 4 hyppyä, joista 3. ja 4. takaakiertoina. Valohan vetäisi heti eka yrittämällä loistavat, pienikaarroksiset saksalaisen ja takaakierron <3 Tästä jatkettiin muurin kautta A:lle, johon tehtiin hieno kontakti.

A:n jälkeen olikin radan haastavin kohta, kun koira piti ohjata hypyn takaakierron kautta samaisen hypyn takana odottaville kepeille, joiden takana houkutteli mutkaputki. Hyvin selitetty... :) No kuitenkin, ohjasin tämänkin ensin saksalaisella, mutta putkeenhan se Valo sujahti. Seuraavaksi Maiju kehotti kokeilemaan pakkovalssia hypylle. Valo haki edelleen putken, jonka jälkeen palkkailtiin keppien suuntaan pari kertaa. Lopulta sitten onnistuttiin kepeille viennissäkin. Kepit tosin olivat vähän huonot, mutta toistamalla Valo malttoi tehdä ne kunnolla :) oli vähän turhan täpinöissään, ei vakavaa.

Keppien jälkeen putken kautta puomille, ja puomin kontakti oli tosi hieno! Nyt se alkaa jo sujua, kunhan en ahnehdi liian aikaisessa vapauttamisessa. Pikkuisen taisi ennakoida tänään välillä, ainakin Maijun mukaan. Tästä hyvä irtoaminen hypylle, valssi ja lähetys pimeään putkikulmaan. Ei ongelmia, paitsi mun valssissa joka vaati toisenkin toiston ;)

Putkesta sitten hypyn kautta putkeen lähetys, hypyn jälkeen valssi ja lähetys  mutkaputkeen. Tämä meni itseasiassa hyvin, jopa mun valssi siis, jee :D Putken jälkeen törkkäys puomin ali menevään pussiin, jonka jälkeen 90-asteen kääntö renkaalle ja siitä käännös puomille. Meni hyvin pussiin kun maltoin ohjata. Renkaalle ja puomille menossa ei ongelmaa! Puomille tein persjätön, jonka kesti hyvin :) 

Tästä suoraan putkeen, jonka jälkeen vähän takaakiertoa ja keinu (sujui hyvin) ja keinun jälkeen okseri-pituus-rengas -loppusuora. Tällä loppusuoralla jäi ensin kattelemaan mua. Sitähän Valo tekee vielä joskus, toki treenit olivat jo kestäneet ja olihan Valo jo väsynyt. Laitettiin sitten palkka loppuun ja hyvin irtosi. Ensin kylläkin meni renkaan välistä :P Toinen veto onnistui. 

Kaikkinensa hirveän kivat treenit, Valo kulki hyvin, keskittyi ja jaksoi ihan hyvin loppuun asti. Taisi olla tauosta hyötyäkin. Sunnuntaina olisi tarkoitus kisata viimein Purinalla 2 starttia, katsotaanhan palataanko nöyränä treenikentille vai mitä tapahtuu ;D

3 kommenttia:

 1. Moikka! Täytyy nyt ihan kommentoida, kun tulin tänne lukemaan teidän kuulumisia. :) Hyvältä kuulostaa treenit! Nythän mä jo melkein osaan radan huomista varten, kun mennään kans Niinulle. :D

  Tsemppiä kisauran aloitukseen! Onhan Valo jo niin taitava, et selviää helposti ykkös- ja kakkosluokkien radoista. :)

  Onko sulla muuten tonne Vuokkosille siis kausikortti? Kun tossa edellisessä tekstissä siitä mainitsit. Mulla se onharkinnassa, mut se on vaan ihan kamalan kallis. :/

  VastaaPoista
 2. Moi! Kiva lukee kommenttejakin välillä ;D Juu mä en oo nyt alueellisen ryhmässä viittiny hirveesti päivitellä, kun en ehkä hirveesti siitä hyödy ja työlästä päivittää kahteen paikkaan :) Hah joo mua aina naurattaa kirjoittaa noita ratoja, mut kyllä mä itse saan ne aina palautettua mieleen noista kuvaelmista :D Sehän se on pääasia.

  Kiitti tsempeistä! Saa nähdä, voi siellä kisoissa tulla pieniä ylläripylläreitäkin :D Tuo hiekkakaan ei Valolle niin tuttu ole. Kivaa lähteä kuitenkin testailemaan, vaikkakin vähän jänskää kun en pääse enää tällä viikolla treenaamaan ennen kisoja :P

  Mulla on Vuokkosille kausikortti ja kyllä, se on Vuokkosilta ostettuna hirveen kallis. Mä oon HSKH:n jäsen ja siellä tokoryhmässä treenannut, joten sain tuon kortin seurahintaan (huomattavasti halvemmalla). Treenasin myös viime talven siellä, ja onhan se ihan luksus treenipaikka kuitenkin :) Oispa kiva treeniä joskus vaikka yhdessä siellä ;)

  VastaaPoista
 3. Joo se seurahinta olikin ihan kiva. Mulla ei vaan oo perusteita siihen, kun en edusta seuraa, vaikka jäsen olenkin. :/ Mut jos (kun?) nyt päädyn ton kortin ostamaan, ni mennään sit yhdessä treenaamaan! :)

  VastaaPoista