torstai 18. lokakuuta 2012

ATT:n juhlakisat 14.10.

Viime sunnuntaina Valolla oli kolme starttia Liedossa, agilityradat tuomaroi Esa Muotka ja hyppyradan Heidi Viitaniemi. Ekalla radalla Valo selvästi vielä totutteli uuteen paikkaan, ja muakin jännitti aika paljon :D Vauhti ei ollut lähelläkään Valon parasta. Hutiloin yhdelle hypylle kiellon, tosin ei Valokaan irronnut siihen totutusti. Kepeilläkin jätti viimeisen väliin, minkä korjasin. Tulos 10. Tässä ratapiirustus ja video:



B-radalla Valo oli jo selvästi skarpimpana :) Kulki ihan hyvin ja oli mukavasti kuulolla. Huolehdin 8-9 hyppyjen suorittamista, koska putki oli niin tyrkyllä eikä tuohon oikein voinut valssata, mutta hyvin lähti Valo ohjaukseen mukaan! Keinu oli aika...vauhdikas, mutta ok. Enköhän sitten kuitenkin ollut taas myöhässä putken jälkeen. En ehtinyt hypylle, joten yritin kääntää valssin liian ajoissa -> kielto. Tältä radalta siis tuloksena 5. Valo kuitenkin toimi niinkuin pitääkin, ja myös kontaktit olivat hyvät, hienoa :)) 



C-radan osasin odottaa olevan tuhoon tuomittu yritys :D Mielestäni se oli aivan liian vaikea rata ykkösille :/ Ajattelin heti, että suoran putken jälkeinen elämä tulee aiheuttamaan meille ongelmia pitkine esteväleineen ja takaakiertoineen. En mä siinä sitten uskaltanutkaan juosta, kun pelkäsin tallaavani Valon. Tosin melkein tallasin sen silti. Hylly silti tulikin heti alkumetreillä Valon irrottua melko railakkaasti :D Oikein ajattelin varmistavani nelos-hypyn suorituksen, että se varmasti irtoaa :D No, siinä nähtiin mitä myöhässä oleva valssi aiheuttaa... 

Hyllyn jälkeen annoin vaan palaa, kehuin hirveästi ja päätin etten korjaa virheitä. Loppuun yritin hetken mielijohteesta persjättöä, mitä en olisi tehnyt ilman hyllyä. Linja oli huono ja Valo tuli ohi, mutta oli meillä ainakin hauskaa :) Kivat kisat, mutta kyllä se nollien keruu tuntuu aika haasteellista meille olevan ;D Valo alkaa kuitenkin toimia ihan hyvin, ja vauhtikin on ihan ok. Ja hyvin jaksoi vetää kolme rataa, menokin vain parani loppua kohti!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti