torstai 11. lokakuuta 2012

Treenit Vuokkosilla

Kävin eilen treenaamassa Valon kanssa Vuokkosilla. Kiva kun pääsee taas hallin lämpöön (ja puhtauteen) treenaamaan. Aloitin hirtolla. Sitä ei olla ennen varsinaisesti treenattu. Laitoin mutkaputken hypyn taakse, ja yritin siis ottaa hirtolla ei-tyrkyllä olevaan päähän. Ensin suhahteli komeasti väärään päähän. Valo hoksasi kuitenkin äkkiä homman nimen, ja lähti hirttoihin yllättävän hyvin! Vähän tönkösti vielä, kun varmistin aika voimakkaasti, mutta tulipahan kuitenkin :) Samaa hommaa molemmilta puolelta, ja hyvin sujui. 

Seuraavaksi puomia. Huomasin, että on aika tarkkaa mitä Valolle puomilla sanoo :D "Kii kii kii" -käskyllä tulee nätisti alas asti ja pysähtyy oikein, mutta jos huusin alastulolla lisäksi "kiipee" varmistusmielessä, Valo pysähtyi ylemmäs :D Ihme epeli se on. No mut tämä on hyvä tietää. Pysäytyskäskyä ei siis herralle ollenkaan.

Keppejä treenasin niin, että jätin palkan reilusti sivuun keppien keskikohdalle. Malttoi hyvin pujotella. Lisäksi leijeröimällä aika ronskisti sivu-irroten. Tässä tuppasi jättämään viimeisen kepin väliin, joten jätin vielä palkan eteen. Meneehän se silloin. Valo kääntyy jo huolellisemmin kepeille jyrkästäkin ulkokulmasta :)

Vähän kääntymistä ja leikkausta. Rytmitys ja nimen sanominen toimi hienosti eilen, sihahduksella blokkasi koko esteen :D Ihan sairaan nätit ja tiukat leikkaukset, kuvittelin ettei se olisi osannut niitä mut mitä vielä, eilen ainakin toimi ihan loistavasti!

Lisäksi eteen-lähetystä kolmella hypyllä pitkin estevälein. Jumaliste miten se sinkoaa, jos palkka on valmiina :D Saman kun saisi yhdistettyä vielä käskyyn ilman palkkaakin ;) Keinua olisi pitänyt treenata, mutten jaksanut raahata sitä kentälle radan reunalta :P Huomenna sitten. Sunnuntaina olisi 3 starttia Liedossa. Eka Turun reissu muuten sitten muuton jälkeen, eli reilusti yli vuoteen :P Hups :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti