tiistai 9. lokakuuta 2012

Niinun treenit

Valon kanssa tänään Niinulla. Tekaisin taas jonkinnäköisen piirustuksen radasta. Vähän heittoja löytyy mut sinnepäin :D Heh... Noh, ensin Valo ampui kakkos-esteen melkoisen pitkäksi, mutta haki kuitenkin kolmosen hyvin. Tartuttiin ensin kääntymiseen. Niinu sanoi, että Valo vaikuttaa saaneen itseluottamusta ja vauhti on sitä myöten alkanut nousta. Nyt pitäisi siis ruveta katselemaan käännöksien suoritusta. 

Jatkettiin sitten rataa, ja Valo teki tuon kakkosen tosi nätisti! Putkeen piti ohjata huolella. Ohjasin ensin vitosen niistolla, mutta koska vitosen ja kutosen väliin ehti juuri ja juuri valssaamaan, vaihdettiin siihen. Valo lähti vitoselle tosi kivasti kauempaa lähettämällä, ja sain etumatkaa otettua. Ensin KOITIN ohjata myös 8-9 välin persjätöllä, mutta jäin jyrän alle :D Vaihdettiin valssiin, jolloin sain Valon paremmin kontrolliin ja törkättyä takaakiertoon. Kympille päällejuoksu, ja esteelle 11 tein leikkauksen, kun en oikein muuta ehtinyt sinne tekemään. Sekin kyllä toimi Valolle ja teki leikkaukset oikein hyvin.

Kepeille piti sitten kiirettä. Valo ei niin hyvin vielä hae tuollaista avokulmaa etenkään tuosta vauhdista, ja paukkikin pari kertaa suoraan takana odottavaan putkeen. Jätettiin muurin viereen istumaan (ei ollut noin sivussa) ja menin kepeille kutsumaan. Niinu vielä seisoi putken edessä tukkeena. Ensin meni vähän hutiloiden. Jätin palkan valmiiksi, ja onnistuihan tuokin sitten :) Enempää ei ehditty tehdäkään, mutta Valo kyllä toimi taas tosi hienosti. Mun on vaan pakko saada lisää vauhtia, jos meinaan pystyä ohjaamaan tuota yhtään. Asian korjaus on jo kuitenkin aloitettu :D Valon kanssa on kyllä hirveän mukavaa tehdä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti