tiistai 23. lokakuuta 2012

Maanantai-treenit Niinulla

Kauheeta kun ei ole taas ehtinyt treenaamaan. Tai siis, viime perjantaina kyllä yritin kovasti päästä pinseritreeneihin, mutta eksyin lämmittelylenkillä ja hallille takaisin löytäminen kesti 2 tuntia :D Oikeasti, en muista milloin mua ois viimeksi suututtanut niin paljon. Kengät litimärkinä pilkkopimeässä ympyrää kiertäminen ei ihan vastannut mun kuvitelmia illan treeneistä... Mutta tulipa ainakin lämmiteltyä :P Treenit jäivät siis arvatenkin väliin.

Eilen oltiin Valon kanssa Niinulla. Halusin ensin kokeilla keppien ohjaamisen niiden vasemmalta puolen. Menin valmiiksi keppien alkuun, ja tönäisin Valon kakkoshypylle. Se meni niin pitkäksi, ettei mitään saumaa osua kepeille :D Halusin kuitenkin edelleen yrittää tätä. Sijoituin vähän paremmin, ja otin Valon vastaisella kädellä selkeämmin vastaan. Saatiin se lopulta kääntymään siihen ihan hyvin, mutta koska keppien hakeminen on vielä vähän vaiheessa, oli tämä vähän liian haastava aloitus Valolle.Seuraavaksi ohjasin kohdan valssilla. Tapani mukaan mun "valssi" oli ensin se, että jäin paikalleni odottamaan Valon kakkoshypyn yli, ja käänsin sitten kepeille mutkan kautta :D Tätä työstettiin, ja mukavasti saatiin toimimaan. Valo haki näin kepit tosi hyvin. Keppien jälkeen piti tehdä rohkeasti päällejuoksu. Välistävedot koitin tehdä ensin niin kuin olen Valolle aina tehnyt, ja mikä on aiemmin toiminutkin, eli lähinnä ottamalla sen vastaisella kädellä välistävetoon ilman kummempaa kääntymistä. Eipä toiminut enää :D Vauhdin lisääntyminen ja varmuuden saaminen luultavasti on aiheuttanut sen, ettei tuo ohjaus enää toimi. Pienehköllä vartalon käännöllä saatiin Valo lähtemään hyvin ja tiukasti mukaan.

A meni hienosti. Seuraava tekemistä vaativa kohta oli seuraavanlainen:


Putken väärä pää oli aika tyrkyllä kakkoshypyltä. Neloshypyn jälkeen oli vielä rengas, jonka jälkeen olisi pitänyt ehtiä tehdä perjättö ennen pituutta. Hirtto putkeen kyllä sinänsä onnistui, mutta Valo ampui putkesta niin pitkälle, että tuli nelosen ohi. Putkesta tullessa se siis katsoo vain mua, ja lähtee perään. Tällaisessa kohdassa se pitäisi ehdottomasti saada kääntymän tiukemmin ja hakemaan linjalla olevat esteet. Niinu palkkasi ensin Valoa putken jälkeen. Valo on välillä vähän haihattelija, eikä välttämättä oikein malttaisi tehdä jos tietää lelun olevan jollain muulla. Piti jopa kevyesti komentaa sitä keskittymään. Sitten jätin lelua myös neloshypyn jälkeen, ja kyllä se sitten tuli kohdan ihan hyvin. 

Käännökset täytyy nyt laittaa treenilistan kärkeen! Nyt kun vauhtia ja varmuuttakin alkaa olla, kaarrokset pitää saada minimoitua. Täytynee lähteä huomenna hallille ;) 

Valo ja Väinö 22.10:

Valo katselee kun Väinöä kuvataan :)

Väinö 4,5 v. <3

Kujeet mielessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti