lauantai 27. lokakuuta 2012

Valo luolatreeneissä

Valo kävi eilen luolatreeneissä. Valohan on kerran aiemmin käynyt luolilla, kesän alussa, jolloin juttu vielä hiukan jänskätti vaikkakin haukkui silloinkin. En ollut ihan varma, mitä odottaa tältä kerralta, mutta pakko myöntää että Valon toiminta tuli yllätyksenä. Välittömästi kettusen nähtyään Valo aloitti raivokkaan haukkumisen aivan lähietäisyydeltä. Kouluttaja totesi, että tämä on aika selvä peli, ja jäimme odottamaan vuoroamme itse luolaan tutustumiseen.

Valo laitettiin ensin keskipesälle haukkumaan. Sitten kannet kiinni, ja Valo putkeen etupesästä. Tässä ei ollut mitään ongelmaa, joten kokeiltiin heti ahdinkoa. Valo lähti kyllä yrittämään, mutta ei tajunnut heti kääntyä kyljelleen. Lopulta hoksasi homman, ja sujahti keskipesälle huutamaan. Laitettiin vielä kolmisen kertaa ahdingosta, ja suoritti sen ripeästi ja mallikkaasti!

Valo sai lopulta edetä putkistossa pidemmällekin, ja liikkuikin hienosti oikeaan päätypesään haukkumaan. Madallukset eivät tuottaneet ongelmia. Kouluttajan mukaan oikein hienoa työskentelyä, ja voisi luulla olevan ikäistään vanhempi :)) Olen kyllä paitsi vähän yllättynyt, myös iloinen siitä, että Valo toimi tosi hienosti ja vaistot on ainakin kohdillaan! Muutenkin koko Speed-pentue näkyy toimivan siinä mihin ne on jalostettukin, nimittäin siskot Messi ja Villi ovat muutaman luolakäynnin jälkeen koevalmiita, ja ensikertalainen Lämäkin syttyi eilen oikein mukavasti! Ensi viikolla koitetaan päästä uudestaan luolailemaan, ja silloin Valo pääsee varmaan kokeilemaan tyhjää luolaakin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti