keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tuuliviiri rauhaton

Minä siis, otsikkoon viitaten. Sitten viime postauksen on tullut treenattua (YLLÄRIIII) puomia! Ehdin jo leijua muutaman päivän, koska parit Valon treenit meni tosi hyvin. Hienoja juoksupuomeja, harvoja pomppuja. Sitten koitti eilinen, ja tuli aika testata osaamista. Etäkoutsi-Sanna siis komensi testaamaan, missä mennään, etten tee sitä klassista virhettä, että jäisin liian pitkäksi aikaa junnaamaan paikalleni. Kokeilin sitten puomia raa'asti pienen radan osana ohjaten sivulta, valssilla, persjätöllä ja käännöksellä puomin jälkeen. Karu totuus paljastui - paskat se mitään osaa :D Rytmi hajoaa alastulolla ja pomppaa juuri kontaktin yläpäästä. Pari ok-toistoa.

Pomppu tuntuu siis olevan aika vahvasti pohjalla. Mutta minähän en luovuta. Jatkosuunnitelma on jo valmis. Sitäpaitsi treenin tarkoitus toteutui, eli osaamisen tsekkaaminen. Nyt voi sitten taas koulutella sen pohjalta, aloittanen huomen illalla, kun tänään on Juhan treenit ja huomenna päivällä poikien uintivuoro. Tarkoitus on siis kuitenkin vähän vaikeuttaa siitä, mihin jäätiin.

Noniin aiemmasta nössöilystäni ja selittelystäni huolimatta tein Väinön suhteen päätöksen - jokaisesta karkaamisesta lähdetään häkkiin. Siis Väinö lähtee, mä meen vaikka kahville. Ja koska Väinön kanssa ei ole varsinaisia aikatavoitteitakaan radalla, häkki heilahtaa myös puomilta karkaamisesta. Palataan siis pysäreihin. Treenasin jo kerran sen kanssa puomia pysärillä, ja olihan se ihan loistava, ei mitään ongelmaa treeneissä. Kestää sivuirtoamiset, kaikki. Oon vaan antanut sen tulla kisoissa läpi niin pitkään, että tämä voi osoittautua vähän haastavaksi. Mutta pitää kokeilla ainakin, koska ei se näinkään voi jatkua.

Aiemmin olin ihan fine Väinön puomin kanssa, ja se sujuikin piiiitkään virheittä, mutta koska se on näköjään ruvennut roiskimaan sitä miten sattuu, palataan sitten kunnon kuriin. Saa nähdä mitä tästä tulee :D Koitan löytää möllikisoja, jotta tämä kokeilu ei tulisi ihan hirveän kalliiksi... Mutta joutunen uhraamaan myös muutamat viralliset tälle. Joka tapauksessa, lähdöt on ainakin saatava kuntoon, koska tajusin viime kisoista toivuttuani kuinka paljon inhoankaan lähdöstä karkaamista :P Väinö on ovelasti onnistunut huijaamaan mut uskomaan, että se saa tehdä vähän mitä lystää. Hahaa, nyt on mun vuoro päästä possuttamaan, ja ootan tätä itse asiassa aika innolla. Siitäs saat, Väinö!

Lisäksi olen tehnyt Väinön kanssa keppien hakua, kaksi kertaa vasta, ja se on edistynyt tässä huimasti. Myös paikallaoloa on treenattu. Valolle muutama toisto kepeillä päällejuoksua ja vaikeita avokulmia, joista suoriutui hyvin, eilen myös muutama poispäinkäännös, näytti osaavan ihan hyvin. Pitää ottaa näitä ohjauksiakin taas treenilistalle.

Laitetaas loppuun yks Sannalta pöllitty pentukuva, koska onhan ne pupsit vaan niin söpöjä. Valon sisko Villi siis sai kolme ihanaa pullaa viime viikolla, joten Valokin on eno. Niin se aika rientää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti