maanantai 14. lokakuuta 2013

Epäonnistumisen päivä

Yle antoi mulle tänään luvan mokata, joten tein työtä käskettyä :D Kävin siis juoksemassa 5 rataa, joista 4 hyllyä ja 1x5. JEE. Tuomarina Johanna Nyberg. Sain ilmoittaa Valon vielä paikan päällä toisellekin hypärille, hienoa joustamista HAU:lta! 

Väinö karkasi joka lähdöstä, ja annoin sen karata. Eka radalla tämä kostautuikin, ei siitä sen enempää. Pitää nyt kuitenkin ruveta ihan oikeasti miettimään tähän jotain ratkaisua (mikä olisi tietty pitänyt tehdä jo aikaa sitten), koska kyllä sekin sen verran rivakasti lähdöistä tempaisee, että vaikeuksia tulee. En jotenkin jaksa kuitenkaan ottaa tätä liian vakavasti, Väinö kun on Väinö. Ainakin sillä oli kivaa.

Eihän tälle voi olla tosissaan vihainen, eihän?
Samaisella radalla Valolla jäi muutama este väliin ja vastapainoksi tuli pari ylimääräistäkin. Hehe. En antanut sen haitata menoa, päinvastoin hetsasin vain lisää. Kepeillä sitten niinkin paljon, että jätti viimeisen välistä, joten kepit otin uusiksi. Kivojakin kohtia oli ja kulki aivan kivasti.

Keskimmäiselle, agiradalle, osallistui vain Väinö. Tässä pähkäilin eniten alkua, kun tiesin sen karkaavan lähdöstä. Suunnittelin toka hypyn jälkeen persjätön, mutta lähti niinkin aikaisin että vaihdoin lennosta jonkin sortin vippaukseen. Ei auttanut mun alun uhkailut pysymiseen :D Huvittaa tuo mun "pysy siinä", joo niin pysynkin tuumas Väinö... Muu rata oli Väinöltä ihan kivaa menoa, tuli saksalaiseenkin hyvin eikä runnonut väärälle puolelle, mutta otti sitten puomilta vitskan. Voivoi, on niitäkin alkanut nyt tulla kun ei poika vaan malta (ja oon antanut sen pelleillä ne tuohon jamaan). Ehkä täytyy ottaa pientä kontaktikuuria sen kanssa, vaikka epäilen ettei siitä Väinön tapauksessa kauheasti apua ole :)


Kolmannen radan alkusuora juostiin kilpaa, tietenkin, kun Väinö karkasi lähdöstä. Naurattaa, kun annan sen tehdä niin mutta jotenkin se pääpaino Väinön kanssa tekemisessä ei ole enää se, että pärjättäis vaan mahdollisimman hyvin. Tekee mieli tehdä rataa sen kanssa ja pitää hauskaa (seliseli). Silti edelleen, pitää kokeilla tähän jotain ratkaisuja. Ehkä koitan kuitenkin heittää sen seuraavasta kerrasta häkkiin tai jotain... :D Väinö teki kuitenkin ihan hyvää rataa, kunnes juoksi taas nenän edessä olevan putken ohi ja edelleen väärään päähän. Mikä trendi tääkin nyt on? Okei, valitsin nössöohjauksen joten ehkä ansaitsin sen. Valolle vaihdoin sitten ohjauksen putken toiselle puolelle, vaikken sitä harjoitellutkaan, mitä nyt yhdesti kokeilin ja hylkäsin kun pelkäsin runttaavani sen. Ajattelin kuitenkin, et pakkohan se on ottaa kaikki sentit pois, ja tuolla ohjauksella niitä olisi tullut enemmän :P Väinölle ei muita virheitä mutta hyllyhän sieltä siis kuitenkin tuli.Valo teki jotain odottamatonta, nimittäin otti isoveikasta mallia ja karkasi lähdöstä :D Nousi ensin seisomaan, ja mun piti sanoa että "istu" mutta sanoinkin jotain muuta ja sieltähän se jo ampaisi. Jokseenkin häkellyin niin, että lähdin silti menemään ja nauroin samalla?! Siis nauroin, vaikka just tuskailen yhden lähtöongelmaisen kanssa. Huh, sai olla viimeinen kerta kun pikkupoika lähtee omin luvin. Ehdin silti tekemään jotenkuten vastakäännöksen, ja pari seuraavaakin estettä vielä sujui, mutta sitten matkalla putkeen Valo valitsikin kiertotien ja kiersi koko höskän. Sain vielä pelastettua, mutta sitten kuvittelin Valon hyllyttäneen renkaalle. Näin tuomarin käden nousevan, mutta videon mukaan se taisi olla jotain muuta viittilöintiä. 

Keppien jälkeen teinkin sitten sen Väinön radan jälkeen päättämäni eri ohjauksen, ja päätin ehtiä siihen. Hyvin ehti, ja ennen putkea tapahtui toinen odottamaton juttu, nimittäin Valosta kuului ÄRÄHDYS :D Se menee aina niin hiljaa, että meinasi mennä pasmat ihan sekaisin kun tyypistä kuuluikin oikein turhautunut "RRÄYH". Valohan alkaa lämmetä xD Näistä radan aiemmista kohelluksista johtuen en varmaan oikein enää keskittynyt tosissani, ja unohdin katsoa Valoa takaakierto-perjätössä. Lähti ennakoimaan seuraavaa hyppyä, ja ilmaantuikin ihan väärältä puolelta esiin kierrettyään koko hypyn, ja hyllytti tokavika esteelle. Tykkäsin silti tästä Valon radasta, päästiin tekemään ihan kohtalaisen katkottomasti ja hyvällä fiiliksellä. Viitisen sekuntia paloi noihin törttöilyihin joten ihan hyvä että tuli hylly, en ois halunnutkaan tuollaista rupunollaa... ;DEli edelleen jään odottamaan, että opin ohjaamaan. Harjoitukset jatkukoot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti