lauantai 12. lokakuuta 2013

Kaksi hernettä kohtasi

Valon päässä nimittäin, tai siltä ainakin tuntui keskiviikkona puomia tehdessä! Ihan sairaan hyviä toistoja, 22 toistosta 3 huonompaa ja yksi pomppu, muut erinomaisen hyviä. Suurin osa noistakin virheistä viimeisillä toistoilla, kun en tosiaan tajunnut että tulikin juoksutettua noin monesti (tosin taukojen kanssa). Menee niin joutuisasti, kun Valon voi lähettää puomin toisesta päästä itsenäisesti siivekkeen kiertoon ja siitä ylösmenolle, ja seistä itse suunnilleen paikallaan koko treeni :D T. polvivammainen (ja laiska). Joka tapauksessa, kaksi viime treeniä on menneet nyt hyvin, ja sopii vain toivoa että tämä jatkuu! 

Illalla käytiin Juhan treenissä. Ihme kyllä päästiin eka vedolla jopa 11 estettä, haha. Niin kuin arvasin, piti kuitenkin tehdä uudestaan ja vaihtaa takaakierto ja niisto valssiin ja välistävetoon, jotta pääsisin olemaan koiran edellä. No sitä valssiahan sitten tehtiin muutama kerta, kun meinasin vähän junnata. Juha sanoikin että jos nyt edeltäviltä esteiltä ansaitusta 20 metrin etumatkasta saisi edes neljäsosan säilytettyä valssiin niin ois hirveen kiva :D Kyllä mä sitten onnistuinkin sentään ja kuulema on hyvät valssit aina kun vaan rohkeesti liikun. Niin varmaan :D Ja taas piti osata odottaa koiraa hypyllä eikä rynniä. Kyllä mää opin pikkuhilijaa, nii.

Keinun jälkeiselle hypylle yritin niistoa, josta piti ehtiä persjättöön muurin taakse. Muutaman kerran Valo ehti kääntyä hypyltä pois kun oli jo hyppäämässä, kun kiirehdin. On se tarkkaa. Juha ehdotti tätä sitten tehtäväksi kauempaa lähettäen ikään kuin valssilla (kun Valolla ei kuulema ole kääntymisongelmia, jotka vaatisivat niistoa), ja toimi niin tosi hyvin! Lukitsi esteen hyvin, kääntyi hyvin ja sain hyvin etumatkaa persjättöön. 

Muurilta mentiin kepeille tiukkaan avokulmaan. Takana oli putki, arvatkaa kumman esteen Valo valitsi? :) Ihan kuin se ei olisi nähnyt koko keppejä. Ohjasin vastakädellä, hyvissä ajoin, selkeästi ja mitä vielä, silti juoksi monta kertaa ekan välin läpi. Vasta kun komensin napakammin, Valo tuli ohjaukseen. Piti siis ottaa kunnolla haltuun ennen keppejä. Täytyy ehkä muutenkin taas kokeilla sille vähän agressiivisempaa ohjausta, tuntuu että poika on ehkä kehittynyt siihen suuntaan, että pliisuilu ei toimi. Loppurata meni oikein kivasti, ei mitään ihmeellistä siinä.

LämppälenkilläHuomenna Valolle 1 hypäri ja Väinölle 3 rataa. Ärsyttää ihan suunnattomasti, kun huomasin vasta äsken että tarjolla olisikin ollut 2 hypäriä :(( Voi että olisin tahtonut molemmille radoille Valon kanssa kun kerrankin olisi ollut mahdollisuus, mutta ei auta kun en näköjään osaa lukea. Lisäksi unohdin ilmoittautua seuraavan viikonlopun kisoihin, kun on ollut niin kiireinen viikko. Ja sitä seuraavana viikonloppuna ei päästä. Että kisataukoa taas pukkaa näköjään :P

Eilen käytiin uiskentelemassa, kyllä pojat tykkäs. Ensi viikolla taas uudestaan. Pakko laittaa vielä kuva mun yhdestä synttärilahjasta. Alkuperäisluonnos ja -kalvo eräästä Hopeanuolen kohtauksesta (ja screenshotti ko. kohtauksesta oikealla). Voiko olla coolimpaa, haha :DD Arvata saattaa, että Hopeanuoli näytteli jonkinlaista osaa pikku-Katrin elämässä.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti