torstai 17. lokakuuta 2013

Keskiviikkotreenit ja torstain touhuja

Eiliset treenit Juhalla olivat pitkästä aikaa varsin onnistuneet. Ainakin siinä mielessä, että mikään kohta ei muodostunut isoksi ongelmaksi, ja saatiin sujuvaa pätkää tehtyä. Eilen puututtiin aika paljon esim. käännöksiin. Juha toi ihan hyviä pointteja esiin, mun pitäis tosiaan työstää enemmän käännöksiä lähempänä hyppyjä - jään helposti kauemman, varmaankin ehtimisen pelossa. Käskytin myös vahvemmin, ja alkoihan se poika kääntyä. Yhdellä hypyllä Juha kyllä naureskeli, kun vaikka olin oikein kaksin käsin niistämässä Valoa vastassa hypyn takaa, se paukki ihan täpöä hypylle ja heitti vasta sen jälkeen persauksensa yli. Kommenttina että käyhän se noinkin :D Seuraavilla toistoilla sentään jo kokosikin ennen hyppyä... Nämä pitää myös ottaa treenilistalle nyt kunnolla :)

Alussa oli hypyltä tiukahko vienti keppien umpikulmaan. Vekillä haki kyllä kepit, mutta näytti vähän löysältä ja taipui toiseen väliin. Juha neuvoi tähän vastakäännöksen, mitä en tullut kyllä itse edes ajatelleeksi, ja toimi kohtaan erinomaisesti. Pitää muistaa vastaavissa kohdissa. Hyvin kesti mun puolenvaihdon takana, ja todella hyvä kepeillä pysyminen joka kerta, vaikka irtosin pitkälle sivuun muurin taa, ja kepit olivat seinää päin. Näin sain Valon hyvin törkättyä renkaalta "väärään" putkenpäähän.

Kolme takaakiertoa peräkkäin, viimeinen valssin kera, onnistuivat hyvin heti, kun sijoituin oikein em. niistohypyllä. A on vielä vähän hasardi, kun ei ole sitä juuri treenattu. Rytmittämällä näköjään ottaa kontaktin kyllä, mutta tuppaa hyppäämään välillä aika korkealta. Kääntyi muuten vastakättä käyttämällä hyvin suoran putken jälkeen! Eka vedolla en käyttänyt, ja luki ohjauksen leikkauksena, jolloin kääntyi putkelta väärään suuntaan. Sama kohta (A-putki) tuli loppupätkälläkin, kääntyminen vain toiseen suuntaan. Tätä piti tehdä joitain kertoja, kun en saanut kunnon putkijarrua tehtyä, ja Valo vähän valui. Ohjeena oli mennä hakemaan koira kunnolla putkelta, kun taas yritin jäädä etäälle. Tuli lopulta ihan hyvin puolivalssiin, ja lopussa ei ongelmaa. Harmi, kun ei ole ketään, jolla kuvauttaa näitä treenejä. :)

Seuraavassa kuvasarjaa poikien torstai-päivän kulusta.

Aamuvirkku Väinö edelleen unessa klo 11.10.
Puolen tunnin uinti klo 13. Loppuun molemmille vielä 5 minuuttia juoksumatolla.
Valo nauttii syksystä kotipihalla.
Uimareissun jälkeen joutui vielä vähän posettaan.
"Saisko jo mennä?" 
Klo 15, tilanne vaatii tirsat.
Illalla mahdollisesti vielä pienet puomitreenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti