torstai 3. lokakuuta 2013

Juhan treenit ja puomia

Eilen treenailtiin Juhalla. Oli muuten niitä kertoja, kun pisti mietityttämään että tuleeko tästä ikinä mitään. Ensimmäistä kolmea estettä hinkattiin aika monta kertaa, ennen kuin onnistui. Opetus: aina ei tarvitse leijeröidä tilanteissa, joissa ehtii muutenkin, voisi luottaa omiin jalkoihin toisinaan. Eikä aina tarvitse kiirehtiä, välillä voi odottaa koiraa kunnolla mukaan. Seuraavaksi kamppailtiin (taas) rytmityksen kanssa, jonka jälkeen kamppailtiin flipin kanssa. Jumaliste, joko päästin irti liian aikaisin niin, että sain Valon A:lle putki-Aa -erottelussa, tai vaihtoehtoisesti vedin niin, että tuli putkestakin ohi. Tai sitten en kääntänyt edes edeltävälle hypylle tarpeeksi aikaisin, ja kävi hakemassa ylimääräisen hypyn. 

Tämän jälkeen temppuiltiin keppien kanssa. Lähetin umpikulmaan ja juoksin itse puolenvaihtoon. Tai siis se oli suunnitelma, mutta kun se rytmitys ei oikein sujunut, niin törötin kepeillä paikallani valmiina kun Valo tuli kepeille. Rytmi kuntoon ja vastainen käsi avuksi kepeille viennissä, onnistui. Tämän jälkeen sijoituin väärin, eikä Valo tullut valssiin vaan valitsi väärän putken. Oma sijainti lähemmäs keppejä niin onnistui. Tiivistettynä, en millään saanut rytmiä kohdilleen, onnistui vielä huonommin kuin yleensä :D Kyllä söi. Valohan tekisi ja menisi, mutta kun omat aivot ei toimi ihan toivotulla tavalla. Noh, ehkä joskus vielä. 

Poikien aamuhalit.
Tänään kävin eka kertaa tälle syksylle Vuokkosilla omatoimitreenaamassa. Testailin Valon puomin tasoa, ja sainkin ihan hyvää infoa. Ensin tehtiin liian vaikeaa, muutama huonompi toisto, mutta helpotettuani teki jo aika kivoja suorituksia oikealla tekniikalla. Tehtiin myös ihan alkeisjuttua, mutta sen jo selkeästi hanskaa. Löysin nyt aika hyvin sen tason, missä mennään, joten jatkon suunnittelu on helpompaa. Nyt vaan tarpeeksi välivaiheita ennen lopullista suoritusta, ja jospa pikkuhiljaa edistyttäis :) A:ta ei tehty tänään ollenkaan, vaikka aiheellista olisi... Toivottavasti ehditään heti huomenna jatkamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti