keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Puomia, puomia

Kävin Valon kanssa tekemässä puomia maanantai-iltana. Kokeilin taas paria eri juttua, mistä syystä alun toistot eivät olleet hyviä. Koitin mm. juoksuttaa Valon puomin yli puomi ihan ala-asennossa - ei hyvä veto. Ilmeisesti pieni korkeusero maahan puomin päässä aiheutti pomppaamisen. Hyvä tietää tämäkin, niin en toista kertaa tappele sen puominrotiskon kanssa. Loppuun saatiin muutama onnistunut toisto, kun nostin puomin taas yläasentoon.

Väinölle naksutin nyt toista kertaa keppien avokulmaa. Ohoh, jäbä oli jo tajunnut jotain. En ole sen nähnyt hakevan keppejä noin hyvin noin vaikeista kulmista aikoihin. Teki jo hyvin aika itsenäistä työtä, ja selkeästi keskittyi osuakseen oikeaan väliin, vaikka pari hutiakin tuli. Teki siis oikein hienosti, toivottavasti kehityssuunta pysyy samana ja yhtä nopeana. Pitäisi siis varmaan treenata Väinönkin kanssa joskus... Se on yllättävän fiksu tyyppi, vaikkei ehkä äkkiseltään uskois :D 

Aamulla lähdin taas tekemään Valon kanssa puomia yön sulattelun jälkeen. Yllätys oli kieltämättä melkoisen suuri, kun 18 toistosta Valo teki 16 hyvää, joista moni suorastaan erinomaisia, yksi kehnohko ja yksi selkeä pomppu. Yritän nyt pysyä pöksyissäni, koska huomenna voi jo tilanne olla toinen. Mutta tänään näytti kyllä paremmalta kuin koskaan. Toivottavasti sama trendi jatkuu, tiedä vaikka kisattais jo tän vuoden puolella..hehe. No, ainakin tuli taas vähän uskoa tähän hommaan. 

Lisäksi tehtiin muutama toisto A:ta bumperilla, näytti ihan hyvältä. Pitää pikku hiljaa alkaa tehdä A:takin kunnolla, jos tuo puomi lähtisi tuosta ensin rullailemaan. Huomenna Juhan treenit ja (yllätys yllätys) puomitreeniä, jos suinkin ehdin.

Hyvää yötä toivottelevat Väinö ja Valo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti