maanantai 8. syyskuuta 2014

Pientä tokoilua

Pienen tauon jälkeen tein tänään poikien kanssa vähän olohuonetokoa. Väinölle humputteluna vähän sitä sun tätä, Valolle sitten tarkemmin ihan perusjuttuja. Nyt tehtiin kyllä hyvällä vireellä! Näköjään tauko teki taas terää :) 

Tajusin, etten ole kauheasti vaikeuttanut Valolle perusasentoakaan, vaan tehnyt vieläkin yleensä nami kädessä. Nyt tehtiin sitten ilman. Ajattelin jo ensin että ei hyvänen aika, eihän se tajua mitään, kun istahteli mihin sattuu ja tarjosi jopa maahanmenoa, kyttäillessään pöydällä odottavia nameja. Otin yhden toiston namilla, ja johan alkoi sen jälkeen luistamaan ilmankin. Teki todella täpäköitä, hyväasentoisia perusasentoja. Vaihtelin paikkaa, etäisyyttä ja asentoa, ja aina löysi hyvin viereen ilman mitään apuja. Pai kertaa jäi vähän turhan taakse, mutta korjasi heti kun huomasi ettei naksua kuulunut. 

Suurin ilonaihe oli maahanmenot - ne olivat jopa oikeasti nopeita! Ei himmaillut enää yhtään vaan teki todella innokkaasti. No, ei niin suurella palolla kuin Väinö tekee, mutta nopeasti kuitenkin ja ennen kaikkea silti huolellisesti. Olen kuvitellut, että maahanmenojen vauhdin opettamisen kanssa tulee olemaan ongelmia, mutta nyt näytti kyllä hyvältä. Samoin istumiset olivat tosi teräviä. Pari luoksetuloa tehtiin, ja nekin innokkaasti.

Lopuksi tehtiin vielä kapulan pitoa ja noutoa. Naksuttelin kapulan poimimista ja perusasennossa sen pitämistä, nämäkin meni varsin mallikkaasti. Nyt sitten Valo myös haki ja toi kapulaa innokkaasti, selkeästi jo se yksi treeni kapula leluna auttoi tähän :) Ihan peruskauraahan nämä on, mutta me kun on tän tokon suhteen edetty niin hiljakseen, niin mukava oli nähdä että koira on silti edistynyt ja teki innolla! Haettiin hallikauden tokoryhmään, toivottavasti päästäisiinkin että päästäis kunnolla vauhtiin.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti