maanantai 22. syyskuuta 2014

Kisat, ja pakollinen tauko

Eilen kisattiin yksi startti KAT:n kisoissa. Toinen päätettiin jo ennakkoon jättää väliin, kun starttien välillä oli niin pitkä odottelu luokkajärkän takia, olin siis kaverin kyydillä matkassa kun autoa ei edelleenkään ole kuulunut, ei näkynyt. Kisat olikin niin paljon myöhässä, että minien eka rata oli vielä menossa kun päästiin paikalle. Ei kuitenkaan osallistuttu tuolle agiradalle.

Hypäri tuntui ihan kivalta, helpohkolta. Ainoastaan mietitytti esteet 5-8. Putki 4 osoitti ohi hypystä 5, joten hyppy piti varmistaa, mutta kuitenkin ehtiä ohjaamaan oikeaan putkenpäähän 8. Päätin vähän riskeerata ja yrittää vekin sijaan persjättöä hypyn 7 jälkeen, putki olisi niin mukavasti ampunut koiran oikealle linjalle. No tuo ehtiminen sitten kuitenkin koitui kohtaloksi. Tiedostin kyllä, että hyppy 5 osoitti suoraan kepeille, mutta unohdin sitten kuitenkin haltuunoton sen jälkeen ja kepeillehän Valo sitten meni. Sinänsä hienoa, että menikin, sinne sen kuuluikin tuolla ohjauksella mennä, ja eipähän ainakaan remponut aivottomasti putkeen! Koirahan tuli sitten ihan väärästä linjasta hypylle, en ehtinyt siihen tehdä mitään joten väärä putkenpää kutsui. Harmi, etten päässyt testaamaan sitä persjättöä, mutta en viitsinyt koiralle näyttää virhettä joten jatkettiin vaan rataa. Yritin korjata vielä hypyn kautta oikeaan putkenpäähän jotta päästäisiin oikein jatkamaan, mutta meni noukkimiseksi ja laitoinkin uudelleen samaan päähän.. Voi jessus.

No, loppurata ihan jees, eipä siinä mitään ihmeellistä ollutkaan, hyvin haki keppien avokulmaan. Päätyhypyllä kuului taas niin söpö räyh. Huvittavaa muuten, kun Valo lähtee maalista kaarrattamaan starttia kohti :D Mulla oli Rosan fleeceremmi käytössä kun oma jäi kotiin, ja ilmeisesti Valo rekisteröi sen ihan leluksi. Normaalisti siis retuutin sillä starttiin mennessä ja nakkasin maahan. Sinänsä hienoa huomata, että hyvin Valo keskittyi rataan vaikka oli palkka mielessä! Pitää kokeilla taas joskus oikean palkan jättämistä maaliin. 

Loppusuoran yritin ottaa tosissani, ei olis kannattanut, reisi sanoi poks. Jossain alkuradalla oli jo pientä tuntemusta reidessä mutta loppusuorasta se ei tykännyt yhtään. Jäähyllä en päässyt kunnolla loivia mäkiä ylös tai alas, enkä saanut jalkaa itse nostettua autoon. Kotona siinä sitten olikin kämmenen kokoinen patti, jes. Kai se on nyt uskottava, että kunnon tauko on vaan pidettävä ja yritettävä kuntouttaa tuo koipi... Piirinmestaruudet jäänee väliin, vähintäänkin yksilöt mutta eiköhän myös joukkue ole pakko skipata, jos meinaa tämän jalan saada kuntoon :( Samoin tehistreeneihin tuskin on asiaa. Saapa nähdä kuinka paha vaiva tästä kehkeytyy. Tässäpä taas tämä taidonnäyte:Valo pääsi muuten myös tokoryhmään talvikaudeksi :) Perusjuttuja ollaan vahvisteltu päivittäin, Valo osaa jo hienosti korjata jos joskus jää liian taakse perusasennossa, ja maahanmeno alkaa olla parempi, siihen on myös treenattu kestoa. Seisomisen on selkeästi hoksannut, olen alkanut vaikeuttaa ja tekemään etäisyyttä. Seuraamista on tehty tyyliin askel kerrallaan, ilman palkkaa kädessä se on liian väljä. Tähän mä tarttisin jotain neuvoja kyllä. Tokokurssi alkaa 29.9. eli ihan kohta sekin! Samana päivänä alkaa myös hallikausi, meille jo myönnettiinkin vapaatreenikortti Vuokkosille. Nyt kun saisi enää auton takaisin, että pääsis tekemään edes jotain... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti