maanantai 27. tammikuuta 2014

Parin viikon juttuja

Taas puskee tenttiä ja muuta kouluhommaa toisensa perään, joten kirjoittamistarmoa ei ole hetkeen blogille löytynyt. Parin viime viikon jutut kuitenkin pikakelauksena läpi.
  • Parit hyvät Juhan treenit. Ihan sujuvaa pitempää pätkää, toooosi hyvät A:t ja puomit! Viimeksikin heti eka A-toistolla hetsasin kunnolla ohi ja sivuun juoksemalla, loistavat pysärit aina vaan. Viime treeneihin ei päästy tentin takia :P
  • Nojoo, epiksissä tehtiin hienot A:t, sama ei ihan pätenyt LÄGI:n kisoissa viime viikonloppuna. Eli oikea kisatilanne sitten poikkesikin epiksistä. Molemmilla agiradoilla tuli läpi ja radat loppui siihen. Ei ne tosin kovin hienosti menneet siihenkään asti, joitain tyhmiä hutilointeja ja huonoa ohjausta. Toiselle agiradalle suunnittelin käännöksiin taas kasan vastakääntöjä, mutta sitten tulin järkiini ja tajusin, etten voi aina varmistella niillä ja käyttää niitä loivempiin käännöksiin, kun ei se ole loogista koiran kannalta. Nuo "pelkäämäni" käännöskohdat sujuivatkin sitten varsin hyvin! Hypärillä pyllistelin Valon väärään putkeen alkuradasta, muuten taisi olla ihan sujuva.
  • Vain yhdet omatoimitreenit, A:ta ja käännöksiä sekä loppusuoraa. A-treenin tein 4 esteen ratapätkän muodossa etupalkalla keppien jälkeen. Jestas että Valo veti lujaa. Tätä treeniä lisää. Niin ja A:t on treeneissä jo aika varmat, näköjään. 
Mun!
  • Tänään Citybelgien kisoissa kaksi rataa. Ensimmäinen loppui kolmannelle esteelle. Nyt valo selkeästi jo mietti A:lla, tuli alas asti mutta ei jumaliste pysähtynyt vasta kuin 30 cm alastulon jälkeen :P Eihän se auttanut kuin kantaa pois. Vähän söi, radalla oli muutama juttu joita ois kutkuttanut kokeilla. Hypärillä luki ensimmäisen sylivekin viskinä ja veti hypyn väärään suuntaan. Olin myöhässä ja jumahdin paikoilleni, myönnetään. Eka putken jälkeisen ohjauksen vaihdoin raailtaan pakkovalssiin, ihme koomassa tutustuin taas rataan kun opettelin siihen jotain helkkarin niistoja... Huomattavasti parempi vaihtoehto Valolle, ja suunnilleen onnistuikin ilman tutustumistakin :) Pituuden jälkeen sitten tuli vastakäännöksellä hyvin ahtaaseen väliin, mutta luki niiston poispäinkääntönä tai jotain?! Katsoi mua hetken että mitäs siinä pällistelet, ja kävi hakeen väärän hypyn takaakiertona :D Ei vissiin oikein malttanut katsoa mihin ohjaan ja ennakoi rataa.. Tältäkin radalta siis taas kerran HYL, mutta sentään myös hyviä kohtia.

  • Kävin Petra Snellman-Niemenpalon koiran lihashuolto -luennolla viime torstaina. Ei oikeastaan mitään uutta asiaa, mutta ihan kiva luento kuitenkin.
  • Olen nyt siis ottanut noiden A:n kontaktien kanssa sen linjan, että niin kauan kuin sinne ei pysähdytä, lähdetään sylissä maaliin. Vaikka osuisi hyvin tai pysähtyisi jälkeen. Pakko vain on nyt vaatia pohjalle se kunnon suoritus ja rakentaa kontaktivarmuutta, sitten voidaan ruveta miettimään kontaktien vauhtipuolta ja aikoja. Hyvin olenkin kyllä nyt nämä pari kisaa malttanut kantaa Valon pois. Luulen, että piakkoin se jo pysähtyy. Ainakin toivottavasti :D Saa nähdä, kauanko menee, luotan kuitenkin että kyllä se tästä vielä suttaantuu :) En kuitenkaan halua sellaistakaan A:ta, että annan tulla läpi ja säkällä osuu ehkä puolet kerroista. Olisihan se kiva kun olisi se juoksu-A, mutta juuri nyt ei kyllä riitä kärsivällisyys siihen, on ihan tarpeeksi muutakin opetettavaa :D

Muuten ollaan jumppailtu, piiiitkästä aikaa otin jumppapallon mukaan kuvioihin (pojat on kehittyneet jumppapallolla ihan hurjasti muutamassa kerrassa), ja uimassa on edelleen käyty kerran viikossa. Olen ollut havaitsevinani pientä lihaskasvua Valon koivissa, jee! Ja Väinön ketteryys on selkeästi parantunut :) Ensi viikonloppuna olisi Valolle kisaamista ja sunnuntaille onnistuin saamaan paikan Jennan koulutukseen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti