keskiviikko 15. tammikuuta 2014

A-treeniä epiksissä

Eilen kävin Valon kanssa HSKH:n epiksissä aikeena A:n treenailu. Onneksi olin kerrankin fiksu ja ilmoittauduin mölliluokkaan, mini-kisaavat olivat nimittäin aloittaneet vasta klo 23 jälkeen.. Kävi hyvä tuurikin, A oli radalla kahteen kertaan :) Otin Valolle 2 starttia.

Olin varautunut siihen, että joudun kantamaan Valon eka radalta ulos. Vähän yllättäen se ottikin kontaktin hyvin, pikkuisen ehkä meinasi luiskahtaa pitkälle mutta pysähtyi kuitenkin. Samoin pysähtyi toisella toistolla hyvin! Näissä autoin vielä vähän liikkeellä, mutta seuraavalla radalla vähän vaikeutin. Eka toistolla sivuirtosin, ja toisella vedätin, otti nämä kaksi vielä paremmin kuin eka radan kontaktit. Kaikki neljä kontaktia tein nyt niin, että kehuin paljon ja tein vähän liikehäiriötä.

Kannatti mennä. Uskon että Valo oli kuitenkin ihan kisavireessä, paikalla oli paljon koiria ja hälyä. Näytti siis ihan hyvältä, nyt pitäisi sitten malttaa kisoissakin. :)Tänään käytiin taas uimassa, paljon matkaa liinassa, ja pallon heittelyä. Tällä kertaa treenikin taisi osua kunnolla, pojat olivat melkein hiljaisia uinnin jälkeen :D
Valo polskii.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti