torstai 5. tammikuuta 2012

Valon treenit Hakkilassa

Eilen palauduttiin joulutauolta treenauksen maailmaan. Vuorossa oli SKPIN-treenit. Tällä kertaa otin mukaan vain Valon, koska olen melkoisessa flunssassa enkä olisi jaksanut juosta Valon tunnin perään vielä Väinönkin kanssa. Valon kanssa treenaus on kuitenkin vielä vähän kevyempää :)

Aloiteltiin pikku radan pätkällä, joka itseasiassa olikin teknisimpiä, mitä olemme tehneet. Yritin ensin jättää lelun valmiiksi radan loppuun, mutta Valo ei kestä vielä tuollaista pyöritystä, jos lelu on odottamassa. Otin siis lelun taskuun ja palkkasin vasta pätkän jälkeen. Aika kivasti se menikin, ottaen huomioon ettei tuollaisia käännöksiä olla vielä juuri tehty.

Seuraavaksi tehtiin A-estettä. Ensin kontaktia, ja lopuksi ensimmäistä kertaa koko A. Valoa ei kyllä mietityttänyt yhtään, se meni hienosti :) Lopulta sitä piti jo vähän himmatakin, kun meinasi loikata harjan yli. Heti kun vähän suhahdin, meni hyvin.

Perään tehtiin myös puomia. Sekin menee jo oikein kivasti. Toiselta puolen ohjatessa Valo hyppäsi ensin alussa pois, kunnes tajusin että lähdin sivuirtoamaan puomin alla olevan putken vuoksi. Ei siis tietty vielä kestä sivuirtoamista. Heti kun lähdin suorassa linjassa, Valo meni taas hyvin.

Kolmanneksi tehtiin kolmen esteen pätkä, jossa lähetettiin verkkokepeille, pimeään putkikulmaan ja hypyn takaakiertoon. Ensin Valo kääntyi putkesta väärään suuntaan, mutta tuli hyvin sitten kunhan kutsuin tarpeeksi ajoissa. Myös tässä harjoituksessa lelun jättö meinasi tehdä vähän tiukkaa ;D 

Lisäksi tein itsekseni ihan vain suoraa pätkää, pari takaakiertoa ja kepeille lähetystä eri kulmista. Valon kanssa on kyllä ihan huippua tehdä. Se on niin kuuliainen pikku höhläke. Kerrankin tuli kuvautettua videoita, joten laitan muutaman pätkän tähän :) 

Sain eilen avaimen uuteen halliin, joten pääsemme viimein treenaamaan itseksemme kunhan tästä tervehdyn!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti