keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Palikkatreeniä...

...eli ihan perusjuttua tänään Väinölle. Rupesin nyt ottamaan kontaktit uudelleen treenin alle. Itsehän mä olen ne tyrinyt, kun en oikein itsekään tiedä, mitä Väinöltä haluan. Väinöllä on ollut hyvät pysäytyskontaktit, mutta annoin sen alkaa juosta niitä läpi, ja nyt se alkaa kostautua :P Ajattelin siis toistaiseksi palata kunnon pysäytyskontakteihin, ja katsoa sitten jos yrittäisi siirtää niitä oikeiden juoksukontaktien suuntaan.

Ensimmäisen A:n juoksi läpi, mutta kaikki seuraavat pysähtyi hienosti ja kesti mun liikkeen. Sama puomille, lisäksi itsenäistä puomia palkka edessä. Hyvin meni nämä, tästä jatketaan.

Nyt olen päättänyt alkaa viimein työstämään Väinön vauhtia. Olen vähän antanut itseni luovuttaa sen suhteen, vaikka tuskin peli on vielä menetetty. Aikeena siis tehdä paljon yksinkertaista etupalkkatreeniä. Se on Väinölle vaikeaa, eihän se ole siihen tottunut ratatyöskentelyssä. Voi, kun olisin aikoinaan tiennyt ja tajunnut...

No, nyt otin ensimmäistä kertaa käyttöön salaisen aseen. Väinö on nimittäin aivan pakkomielteinen jalkapalloon. Turussa kävimme Väinön pentuajoista lähtien "pelaamassa" futista viereisellä futiskentällä, ja siitähän se lähti. Kun sanon pakkomielteinen, tarkoitan sitä :D Kun pallon ottaa esille, alkaa sellainen huuto ja mekastus ettei mitään järkeä. Väinö hyppii ja pomppii, haukkuu, vinkuu, kuolaa ja tekee silmät päästä pullistuen kaikkensa saadakseen tuon ihanan aarteen itselleen. Sitten kun se saa, ei se siitä hevillä luovu. Jalkapallossa on siis hyvät ja huonot puolensa :D Väinö myös polttaa itsensä piippuun pallon kanssa helposti, koska se ei vain pysty lopettamaan sen puremista ja kuljettamista. Liikaa senkään kanssa ei siis voi tehdä. Allini sai myös tänään kipeästi tuntea tuon mieltymyksen sivuvaikutukset :P

Joka tapauksessa olen ajatellut käytää tuota futista hyväkseni vauhdin haussa. En tiedä toimiiko se paremmin kuin vaikka vinkulelu, mutta koetetaan. Aloitin tänään ihan vain perus vauhtiympyrällä. Hetken kesti saada Väinö putkeen pallon luota, mutta menihän se sitten. Lisäksi tehtiin keppejä pallon kanssa. Vaikeammista kulmista lähetystä ei vielä kestänyt, ja jättikin ensin miljoona kertaa kakkoskepin väliin kun maltti ei riittänyt, mutta onnistui tämäkin sitten. Ja enpä olekaan nähnyt sen aikoihin pujottelevan tuollaista vauhtia :)

Kokeilu siis jatkukoot. Huomenna vuorossa pinseritreenit molemmille pojille, ja torstaina Väinölle Tuulian treenit. Valo pääsee sitten vielä hommiin perjantaita.

Väinön vauhtiympyrää otos 1:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti