perjantai 27. tammikuuta 2012

Tuulian treenit

Eilen siis Sporttiksella Tuulian treeneissä Väinön kanssa. Valo joutui harmikseen katselemaan meininkiä radan reunalta, ja sekös harmitti. Väinön kanssa päästiin hinkkaamaan kontakteja. Radalla oli siis A, jonka suorittamista helpotti huomattavasti, jos koiran pystyi lähettämään suorittamaan A itsenäisesti. Eka kiekalla V ei todellakaan pysähtynyt A:lle, tosin ei sinänsä ottanut virhettäkään. Tätä tehtiin sitten etupalkalla monin tavoin, ja sujui hyvin :) Kontakteja täytyy nyt todellakin vahvistaa, joten sattuikin hyvä rata treeneihin.

Muita haasteita radalla olivat kepeille viennit. Ensin pakkovalssilla, sitten umpikulmaan lähettäen. Pakkovalssissa ei ongelmaa, umpikulmassa piti malttaa odottaa hetki, ettei V lähtisi toiseen väliin. Kerran myös kääntyi väärään suuntaan, joten vahvistettiin keppien lopetustakin palkalla. Lisäksi tehtiin keppien päähän puolenvaihto, mikä sujui Väinöltä hyvin.

Lopussa mentiin mutkaputkesta hypyn yli takaakiertoon, josta 4 hypyn loppusuoralle. Sain Väinön oikealla rintakehän asennolla menemään oikean hypyn (tarjolla oli myös toinen hyppy vieressä), mutta viimeisellä kerralla se kääntyi takaakierrosta väärään suuntaan, ikäänkuin olisi lukenut mun ohjauksen vippinä?! Väinö on tehnyt tuota samaa nyt muutaman kerran, siihenkin täytyy siis paneutua. Outoa.

Kivat treenit ja Väinö oli hyvin kuulolla. Aloitti taas reippaasti, mutta hyytyi kyllä loppua kohden. Tänään pidän Väinölle välipäivän, ja huomenna mennään vetäisemään Lohjalle 3 Anne Viitasen rataa. Kassotaas miten menee kontaktit ja vire :D Valo pääsee vielä tänään pinseritreeneihin.

Muutama huonohko kuva tältä päivältä:

Valo venyttää :)


Kuuraparta.

Noku palelee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti