sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Äkkipäivitystä (treeniä ja JANKK-kisat)

HUHH! Toisin sanoen tenttiviikko on nyt ohitse joten ehdin ajattelemaan vähän muutakin kuin koulua :) Mitäs tässä nyt onkaan kaikkea ehtinyt tapahtua...Aloitetaan Valon Vuokkoset-hallin korkkauksesta viikko sitten perjantaina:

Semmoista vain aluksi, että jos viimeksi sanoin Valon menneen ensimmäisen kerran lujaa, niin valehtelin. Nimittäin NYT se meni oikeasti LUJAA! :D Olin tiputtaa silmät päästäni kun Valo teki ensimmäisen 6 esteen pätkän. Jösses, mikä vauhti, ja mä en tätä helposti sano :D Pidin sitä niskasta kiinni hetsaten hypyn yli sivulle mutkaputkeen lähetettäessä, ja Valolla vain haroi jalat ilmaa kun juoksi jo paikallaan niin kovin. Sieltäpä se sitten tuli sellaista kyytiä, että itsellä oli todellisia vaikeuksia pysyä perässä! Jes, hieno Valo!! Jaksoi muutaman toiston samalla vauhdilla, sitten jo hiukka hyytyi. Katsotaan jatkuuko sama linja :)

Oikeastaan muuta en noista treeneistä viitsi edes mainita, tuo oli mulle se tärkein juttu!

Noh sitten, viime viikonloppuna kasvikset tuli kylään, ja Sannan kanssa mentiin sunnuntaina Hyvinkäälle kisaamaan 3 Anne Saviojan rataa Harrin ollessa Top Team -leirillä. Eka rata menikin sujuvasti, kunnes Väinö liukastui keppien sisäänmenossa, mistä keppivirhe. Tulos siis 5. Toisella radalla pälli kesti vieläkin, mutta Väinö otti virheen A:n alastulolta!! Ensimmäistä kertaa koskaan! Nyt muuten lähtee kontaktit tehotreeniin...Kolmannella radalla sitten mentiin hyvin taas loppupuolella asti, jolloin Väinö kielsi putken. Aivan ihme hommaa, putket ja kontaktit on siis ensi viikon teema...Tulokseksi siis 2x5 vp.

Naureskelin, että juuri kun pääsin sanomasta että meillä on koko kisauran ajalta vain pari vitostulosta, niitä tuli heti kerralla 3 lisää :D Olin silti tyytyväinen, vauhti ei ollut parhaasta päästä mutta V oli hyvin hanskassa. Ja heti rukattiin sentään hyllyprosenttia uuteen uskoon! ;D

Molemmat pojat ovat sairastaneet tässä pahan oksennus -ja vatsataudin. Lisäksi mulla on ollut paljon kouluhommia, joten treenaaminen on jäänyt vähiin. Väinön kanssa pääsin treeneihin torstaina, mutta Valoa en ole vienyt koko viikolla. Torstaina oltiin eka kertaa Timo Liuhdon opissa. Tykkäsin hänestäkin kovasti. Niistä treeneistä ei sen enempää, kuin että Väinö oli selvästi vielä vähän voimaton (hidas) mutta meni sujuvasti. Olipa hienoa oppia oikeasti jotain uutta! Timo siis laittoin mun välistävedon uuteen uskoon. Se onkin ollut vaikeantuntoinen meillä. Tosi hyviä vinkkejä sain siihen, nyt vain treenailemaan!

Huomenna menen kisaamaan Vuokkoset-areenalle. Toivotaan että Väinön voimat ovat palautuneet. Ensi viikolla (kun mulla on LOMA) aloitan Valon keppitreenit, johon sain Harrilta hyvät ohjeet, ja Väinö pääsee tekemään putkia ja kontakteja. Siitä se lähtee, tämä vuosi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti