torstai 26. tammikuuta 2012

Hakkilan treenit

Valo aloitti tänään helpolla irtoamisharjoituksella, eli pitkällä suoralla jossa kaksi hyppyä ja muuri. Jätin palkan valmiiksi, ja lähetin Valon paikaltaan ja sitten niin että seisoin vähän eka hypyn jälkeen. Valo starttasi lähtölaskulla, jota teen sille välillä :) Lasken siis hitaasti kolmeen, kolmosella saa mennä. Tämä onkin hauska tyyli, kun Valo joka numerolla nytkähtää paikallaan valmiina singahtamaan :D Tässä harjoituksessa ei siis todellakaan ongelmia.

Sitten tehtiin ratapätkää, jonka ajattelin ensin olevan turhan vaikea mun suunnitelmiani ajatellen. Siinä lähetettiin hypylle, josta takaisin mutkaputkeen, hypylle takaakiertoniistoon ja mutkaputkeen, josta putken sivulla olevaan pussiin. No eihän tuo Valolle mikään vaikea ollut, ja meni vieläpä melkoisella vauhdilla. Ongelmia tuli pari kertaa takaakierrossa, ja eka kerralla lähti toisesta putkesta väärään suuntaan. Muuten meni kyllä oikein mallikkaasti, ja kesti jo palkan valmiina olon ihan sikahyvin näinkin kiemuraisessa kuviossa! Omissa treeneissä jatketaan silti edelleen hyvin yksinkertaisella linjalla :)

Lisäksi tein kontakteja yksinään ja kokonaista A:ta sekä puomia. Aika kivasti nämäkin jo menee, tai siis A:tahan me tehtiin nyt toista kertaa ikinä. Ainiin, myös rengasta tehtiin yksittäisenä esteenä. Aika hyvin, pari kertaa meni välistä. Täytyy sanoa, että Valo vaan on ihan sairaan <3!

Väinö teki rataa, jossa tein muutamia persjättöjä (!) ja mm. saksalaisen. Persjätöt onnistui tosi hyvin ja pystyin luottamaan siihen, että Väinö suoritti hypyt vaikken sitä nähnytkään :) Lisäksi takaakiertoon lähetys hyvän matkan päästä onnistui kivasti, sekä vaikeahko keppikulma. Eka kerralla Väinö karkasi A:lta, mutta kun nyt olen päättänyt pysäytyksen vaatia niin se sitten vaadittiin. Loppu kerrat meni hyvin. Suurin ongelma tuli toisessa saksalaisessa, joka piti suorittaa vähän hankalasta lähestymisestä. Kun kuitenkin luotti koiraan ja lähetti sen takaakiertoon ilman liikoja varmisteluja, onnistui tämäkin hyvin.

Väinön osalta parasta näissä treeneissä oli sen vire! Väinö oli innolla mukana, ja minusta sillä säilyi tosi hyvä vire vaikka teimmekin useampia toistoja! Tosi kiva juttu :) Ehkä se futistelu eilen auttoi ;D Molemmilla pojilla siis hyvät treenit!

Huomenna on tosiaan Väinöllä Tuulian treenit, perjantaina Valolla treenit Ojangossa ja lauantaina kisaillaan Lohjalla kolme starttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti