maanantai 2. toukokuuta 2011

TSAU:n kisat

Eilen oli meidän ensimmäiset 3. luokan kisamme. Ensimmäinen, Seppo Savikon tuomaroima hyppyrata meni ehkä vähän jännitellessä ja tuntumaa hakiessa :) Mulle on kyllä vielä aika vaikeaa ohjata Väinöä silloin, kun se on nopealla tuulella. Se on kuitenkin yksi niistä asioista, joita vasta ruvetaan opettelemaan, joten eipä huolta. 

Alun pakkovalssi kepeille meni tosi hyvin, mutta pussin jälkeen onnistuin ohjaamaan Väinön hypyn väärälle puolelle ja siitä heti hylkäys. Tällä radalla Väinö kiersi kahdesti mun väärälle puolelle, mitä se on siis tehnyt ennenkin. Oikealle puolelle tulemista täytyy siis todella ruveta vahvistamaan. Yksi virhe tuli vielä putken jälkeen, kun lähdin liian pitkälle odottamaan Väinöä, ja se hyppäsi yhden ylimääräisen hypyn matkalla putkeen. Muuten rata meni ihan ok, mutta yksi harjoiteltava asia lisää on pitkät suorat eli "eteen" -käsky; radan loppusuora olisi voinut mennä paljon nopeammin.

Toinen rata oli Savikon agilityrata. Taas tuli yksi väärälle puolelle meno ennen puomia, mutta sain Väinön kuitenkin ohjattua puomille :D Muutoin rata meni ihan hyvin, vaikka olin kyllä aika jäässä ja se näkyy. Vauhti ei päätä huimannut ja meno oli aika haparoivaa, mutta onnistuimme kuitenkin tekemään nollan, jee! Sijoitus oli vasta seitsemäs, mutta kummempaa en vielä odotakkaan tässä vaiheessa. Olin tosi tyytyväinen, koska odotuksena oli vain suoriutua ensimmäisistä kisoista ja ainakin muistaa radat :D

Kolmas rata oli Anne Viitasen agilityrata. Siinäkin alun pakkovalssi onnistui ihan hyvin, ja alku oli muutenkin ihan ok, mutta enköhän unohtanut juuri sen yhden asian mitä toitotin itselleni ennen rataa: muista haltuunotto 5. esteen jälkeen jottei koira karkaa puomille A:n sijasta!! Siinäpä sitten juoksin iloisesti A:n viertä, kun tajusin että Väinö menee puomilla :D Tämä sai kyllä taas pasmat sekoamaan, ja ohjasinkin Väinön putken väärään päähän. Siitä pasmat sekosivat lopullisesti, mutta kasailin itseni sen verran että sain vietyä Väinön jotenkin loppuun asti, vaikka hetkn meinasinkin lopettaa kesken... Harmi, koska Väinö oli tosi hienosti kuulolla tällä radalla! Virheet menivät aivan täysin minun piikkiini.

Joka tapauksessa olin tyytyväinen kisoihin, tästä on hyvä jatkaa! :)

Tässä linkki kahteen viimeiseen rataan:


Torstaina oli Jaakon treenit, niistä ei nyt sen enempää vaikka hyvät treenit taas olikin. Valo teki siinä sivussa pari kertaa putki-hyppy-hyppy -yhdistelmää oikein vauhdikkaasti :D On se aikamoinen. Valo sai myös seurata Väinön menoa, ja taisi poitsua vähän harmittaa kun ei itse päässyt mukaan ;) Valolla alkaa agilitypainotteinen pentukurssi Noora Keskievarin opissa ensi viikolla, sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti