tiistai 3. toukokuuta 2011

Tiinan maanantai-treenit

Eilen oli viimeiset Tiinan treenit, nyyh. :( Olen kyllä ollut tyytyväinen kevään treeneihin, iso kiitos Tiinalle! :)

Kohtia, joissa tuli jotain häikkää, oli aluksikin putki-A -erottelu. Väinö päätti, että mutkaputken jälkeen mennään putkeen eikä A:lle. Kerran putkeen mentyään se ei meinannut millään uskoa, että A on se este jolle kuuluu mennä. Lopulta Tiina palkkasi sen kerran A:lle menosta, ja sen jälkeen tajusikin taas mitä haettiin takaa. Tätä pitääkin muistaa harjoitella...

Seuraavaksi muistui taas mieleen asia, jota pitää myös ruveta vahvistamaan. A:n jälkeen Väinö piti ohjata pakkovalssilla vasemalla puolella oleville kepeille, eikä siinä muuten ongelmaa ollutkaan, mutta Väinö meinasi jäädä vähän vinoon kontaktille. Tahdon sen siis suorittavan kontaktit niin, ettei se tule reunan yli. Tiina neuvoi tähän hyvät konstit, joten eikun treenaamaan.

Keppien jälkeen lähdettiin tulosuuntaan oikealle puolelle. Näissä tilanteissa pitää muistaa, että Väinö lähtee hyvin poispäinkäännöksiin ym, joten ohjauksessa täytyy olla huolellinen ettei V käänny väärään suuntaan!

Nooh sitten tuli vähän persjättöä...Pitää muistaa JUOSTA ja pitää katse koirassa, muutoin Väinö tulee herkästi väärälle puolelle, etenkin jos on jo lukinnut jonkin muun esteen. Sama juttu toisessa kohdassa valssin kanssa, täytyy ehdottomasti aloittaa valssit ajoissa jotta Väinö tulee oikeaan käteen. Tiinakin sanoi, että Väinöstä oikein näki miten se lukitsi väärän putken pään jo puolivälissä keppejä, joten ohjauksen tulee todellakin olla oikein ajoitettu ja jämpti :D Ja juu, oikeassahan Tiina olikin, Väinöhän kyllä tekee sitä, että jos se on jonkin esteen lukinnut, on ihan sama vaikka räjäyttelisi pommeja sen vieressä - se menee tasan sinne, minne aikoikin jos ohjaus ei ole kunnossa :) 

Välistävedoissa pitää muistaa, etten vie Väinöä omalla liikeelläni esteen väärälle puolelle. Vaikka siis rintakehä olisi oikeaan suuntaan, pitää muistaa malttaa odottaa koira mukaan :)

Elina taas muistutteli sitä, että mun pitää opetella valssit kuntoon, varsinkin koska leikkaukset on Väinölle hitaampia vaihtoehtoja (huohhh)... Kai ne jo paremmassa jamassa ovat, muttei kunnossa kuitenkaan :D

Ennen Väinön treenejä treenailin vähän Valon kanssa. Hirveän hienosti se lähtee takaakiertoihin targetille pitkänkin matkan päästä. Treenattiin siis takaakiertoja siivekkeiden molemmilta puolilta. Teimme myös toista kertaa pentupuomia remmissä. Eipä ainakaan jännittänyt enää, hyvä jos perässä pysyin kun Valo kipitti puomia pitkin :D Puomin loppuun vielä kontaktitreenit. Valo taisi oikein ihastua tuohon puomiin, kun karkasi myöhemmin kahdesti sinne itsekseen, ja minä tietty sydän kurkussa perässä :D (Ei tippunut.) Loppuun teimme vielä mutkaputki-hyppy-hyppyä. Hyvin meni sekin. 

Valo täytti tänään 12 viikkoa, ja huomenna mennään ekoille rokotuksille :)

Valo 12 vk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti