keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Aamu on nukkumista varten

That's it. En enää ikinä treenaa aamulla. Käytiin siis tänä aamuna Rosan kanssa treenaan (Rosan ja junnubortsu Jutin treenailusta voi lukea täältä). Kentällä oli mukavasti eilinen haastajatehiksen rata vielä paikoillaan, toivoinkin että pääsisin treenaamaan sitä. Aloitukseen kepeille valitsin pakkovalssin. Tulipa sitten koettua agilityurani varmaan pahin aivopieru. Valo takelteli keppien aloituksessa, ja sitten lopussa. Topakasti otin aina uudestaan, ja onnistuihan se lopulta. Tai niin mä kuvittelin. 

Totuushan on se, että hienosti pakotin Valon UMPIKULMAAN kun lähestyminen oli avokulmaan. Ja tajusin sen vasta kotona, kun edelleen mietin videota katsoessa miten ne kepit näyttää niin huonolta, ja miksi otti virheitä. Siis oikeesti, voiko tää olla tottakaan. Ihan jokuset kepit on kuitenkin tehty, ja ei kyllä tällaista aivojumia ole ennen sattunut. Ihan vähän hävettää, ja harmittaa! Tuli olo, että pitäis heti lähtee takaisin hallille tekemään kohta oikein ja pyytää Valolta isosti anteeksi. :D

Ajattelin ensin vähin äänin poistaa kohdan videolta ja poistua vihellellen takavasemmalle, mutta menkööt nyt opetusmateriaalina - lapset, ei näin. Samalla julkinen anteeksipyyntö: Valo, anna anteeksi. Olis pitänyt tajuta, ettet sinä sentään kämmäile keppejä noin. Häpeäpaalua emännälle pari viikkoa.

Loppuradassa tajusin sentään ohjata kepit oikein päin. En muuten tehnyt Valolle yhtään A:n toistoa ennen rataa, ja eipä ollut ongelmia. Kerran lähti omia aikojaan. En tiiä ottiko Valde vähän nokkiinsa keppisekoilusta, jotenkin tuntuu että vähän hissuttaa. Ihan hyvää tekemistä kuitenkin, yllättävän helposti sain pari sellaista kohtaa ohjattua, joissa olis vähän aikaa sitten tullut ongelmia. Putkeltakin kääntyi ihan hyvin mukaan. Ohjasin keppien jälkeisen hypyn sekä pitempää että lyhempää reittiä, molemmat onnistuivat (tosin em. ei aivan tuossa videolla..). Helpommalta kuitenkin tuntui lyhempää reittiä eli niistolla. 

Lopuksi vielä testasin yhden kohdan japanilaisella, ja toimi niinkin kun sain ajoituksen kohdilleen. Kiva rata, olis vaan ollut kiva päästä se tekemään ihan oikeaoppisesti Jennan huomaan :D Aamut ei oo mua varten, mutta ehkä mä oikeesti suostun vielä joskus treenaamaan aamullakin... P.s. tiedetään, nyt on 11. eikä 12.3. niinkuin videolla väitän... Huoh. Jotkut päivät ne vaan on pyhitetty törttöilylle.


3 kommenttia:

  1. Handyman Pyry <3 Häpepaalu :DDD En kestä. Pakko mennä nukkuun :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Oon nyt henkisesti killunut siinä paalussani ja vieläkin mietin, että mitä?! haha, tytöt vähän reenaa. ny rillataan.

      Poista
    2. ny rillataa :D :D :D todellaki! Kesäki tulee!!

      Poista