maanantai 5. tammikuuta 2015

Hyvää vuotta 2015!

Joulu oli ja meni, ja siirryttiin uuteen vuoteen. Teen koosteen viime vuoden tärkeimmistä jutuista ja tulevan vuoden tavoitteista vähän paremmalla ajalla. Oltiin pikku joulutauolla ja toissapäivänä sitten käväistiin tekemässä ensisijaisesti vähän boxia, gridiä siis putkesta vauhtia ottaen. Lisäsin omaa liikettä ja ohjauksia sekä käännöksiä boxin jälkeen. Kaikki toistot olivat oikein hyviä! Ajattelin, että kun kaikki viimeisimmät treenit ovat menneet niin hyvin, alkaisin siirrellä boxia A:lle. En siis nyt enää ilmoittaudu tammikuun kisoihin vaikka vähän mieli tekisikin.

Lisäksi tein kepit-putki erottelua, avokulmaan niin että suuaukot olivat ihan vierekkäin. Mielenkiintoista oli se, että pelkällä suullisella käskyllä Valo haki kepeille, mutta ei putkeen. Meni siis kepeille putkikäskylläkin. Jos otin molempiin lisäksi täysin saman pienen käsiavun, samasta kohdasta tehtynä, osasi kuitenkin erotella suullisella käskyllä loistavasti. Outo tyyppi. Huomasi kyllä, että syksyn aikana on tehty hieman putken ohituksia, kun oli lähes vaikeuksia saada putkeen! Kukapa olisi uskonut.

Tänään sitten kouluttelin Vuokkosilla muutaman tunnin, ja hain sen jälkeen vielä Valon kotoa koska innostutti treenailla boxia. Ajatuksena oli siirtää boksi A:lle niin, että este on maan tasalla. No eihän siitä mitään tullut, en saanut A:ta laskettua. Koska olen jääräpää, päätin kuitenkin kokeilla boksia A:lle. Ainahan voi lopettaa, jos näyttää ettei onnistu. Ensin nostin Valoa alasmenolle ja tein etupalkalla. Yllätys oli kieltämättä suuri, kun uudella käskyllä Valo ei kertaakaan pysähtynyt 2on2offiin, vaan alkoi välittömästi hypätä boksin kautta alas. Olenhan mä tehnyt pysäriä etupalkalla paljonkin, joten jotain sen on ollut pakko uuteen käskyyn yhdistää.

Jossain vaiheessa ajattelin, että toistot on liian huonoja, mutta itseasiassa videolta katsottuna vähän huonompia toistoja on vain pari. Nekin tulivat kun otin kokonaista estettä yksinään, Valo tuli vähän epävarmasti. Niin, siis musta tuntui, että haluan heti lisätä vauhtia jotta saan suoritukseen oikean rytmin, joten riskillä kokeilin heti eka treenissä koko estettä. Hehheh. Ei nyt mennyt ihan suunnitelman mukaan, kun tarkoitus oli aloittaa matalasta ja nostaa rauhassa vähitellen. Kuitenkin, kun otin putkesta vauhtia, alkoi sujua yllättävänkin hyvin, vielä paremmin kuin alussa. Kahdella loikalla maahan. Ja jokainen toisto oli samanlainen. Alla yksi esimerkki, en jaksanut tehdä koostetta. Voisihan tuo vähän alemmaskin osua, mutta katsellaan.Pitää nyt miettiä jatkoa. Voi olla, että kun nyt sujui näinkin hyvin, kokeilen vielä ensi treenin täyskorkealla esteellä. Jos ottaa takapakkia, lasken, mutta jos tuntuu sujuvan, alan heti vahvistaa suoritusta niin että päästäisiin boksista mahdollisimman nopeasti eroon. Sitten tarkoituksena vaikeuttaa ja testata, alkaako nostaa viimeisen osuman paikkaa. Pitää mennä nyt vähän tilanteen ja fiiliksen mukaan, olen joka tapauksessa varannut tähän tarpeen vaatiessa useamman kuukauden, joten ei ole tarvetta hötkyillä asian kanssa. Toki toivon, että kaikki sujuisi mahdollisimman hyvin alusta alkaen. :D

Loppuun vähän lomatunnelmia. Erittäin mukavaa ja tulosrikasta uutta vuotta kaikille! :)

Mistä huomaa, että alkoi pohjoinen lähestyä? :)
Nostalgiakierroksella teiniaikojen huudeilla.


Väinö <3


Kotinurkilla.

Eskimo ja Väinö.

Kotimatkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti