keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Treenataan taas :)

Valo ei ole vaikuttanut ollenkaan kipeältä. Jalka ja kaikki muukin vaikuttaisi mun silmään olevan ihan kunnossa. Ollaan otettu ihan rauhassa pienellä liikunnalla, ja sunnuntaina mentiin jo vähän treenailemaan. Tehtiin lähinnä puomia. Eilen mietin jo että onko ongelmaa vasemmalle kääntymisessä, mutta voi olla että johtui rataprofiilista ja ohjauksestakin. Vaikutti hyppäävän ihan hyvin, vaikkakin yksi rima tippui ja rengas hajosi kerran kontaktitreenin yhteydessä, mikä tietenkin sai mut heti miettimään missä vika.. Tuntuisi kuitenkin, että Valo on ihan ok.

Aion tehdä A:ta nyt pysärillä. Vähän kyllä hirvittää, en mielelläni pysäyttäisi mutta en myöskään oikein jaksa tällä hetkellä panostaa A:han sen enempää. Jotenkin heti jo juoksun alkuopetus on tuntunut tökkivältä, ja juuri nyt haluaisin vaan kisata. Mietin, jos palauttelisin nyt pysäriä ja lähden siitä sitten katselemaan pikku hiljaa eteenpäin. Valo tuntuu helposti tulevan alas niin korkealta, että pitää miettiä tulevaisuuden metodeja vähän tarkemmin. Niin että ympäri käydään, yhteen tullaan :D Vähän kyllä harmittaa, että valitsin pysärit kun mietin kontaktiopetusta Valon ollessa pentu... mutta minkäs teet, kaikesta oppii, kai. Nyt mennään vain tilanteen mukaan, ja kokeillaan.

Valo on tehnyt A:ta heti ihan hyvin. Olen tehnyt heti muutamiin esteisiin yhdistettynä. Arvatenkin vähän himmailua, ja muutama läpitulo. Eiliset toistot suurimmaksi osin kuitenkin hyviä, ensimmäisen toiston loikkasi kyllä kunnolla ja parissa muussa malttamattomuutta. Vauhti kuitenkin heti kohtalainen, ja muisti kyllä selkeästi idean. Alla kaikki eiliset toistot.


Valolle myös puomia. Meinasi jostain syystä jäädä eilen vähän turhan ylös useammalla toistolla. Siis n. 10 cm. Liekö ennakoi jo palkkaa. Kuitenkin myös hyviä toistoja, eikä yhtään karkaamista. Keinu otettiin myös treenin alle. Yllätyksenä pysähtyi ja jopa jäi odottamaan heti ensimmäisellä toistolla. Muillakaan ei ottanut lentokeinua, mutta lähti ennen vapautuskäskyä pari kertaa. Nyt kesti myös etupalkan, sunnuntaina ei meinannut millään kestää. Keinuhan on Valolla tarkoituksella ollutkin sellainen, että vapautan sen kun keinu on osumassa maahan, mutta koska se ei selvästi enää toimi, pitää ottaa tässäkin tiukempi linja. Aika tiukasti sai käskyttää kyllä, mutta aivan hyviäkin toistoja tuli. Silti keinu ja puomi saavat molemmat selkiintyä ja jämptiintyä vielä paljon. Myös nämä tehtiin heti radan osana, ei yksittäin jotta olisi parempi vire yllä.Väinölle myös muutaman esteen kera puomia. Vähän jopa yllättäen, ottaen huomioon viimeisimmät treenit, kahdella ensimmäisellä toistolla ei malttanut pysähtyä puomille, vaikkei pompannutkaan. Ilmeisesti oli siis tarpeeksi kisavirettä vastaava tilanne, ihan hyvä että pääsin puuttumaan. Kolmannella kerralla ja sen jälkeen teki hienosti. Väinöllä oli hyvä keinu, ja pujotteli melkoista kyytiä kun vedätin! Voisi Väinönkin taas ilmoittaa kisoihin, vaikka varmaan lähtö/kontaktitreeniksi menee :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti