tiistai 12. marraskuuta 2013

Illan Ojangot

Eli kävin jo kohta perinteisesti treenaamassa illan kouluttelun jälkeen Ojangossa. Valo aloitti puomilla. Muutaman kerran lähti vähän omia aikojaan, olisko ollut kolmas toisto hetsatessa ja korkeassa vireessä, sitten kun kokeilin vedättää lelulla ja käskykin tuli liian myöhään, ja kolmas heti sen jälkeen kun tehtiin A:ta juoksuna. Viimeinen toisto varsinkin vähän himmailua, muut toistot ihan ok vauhti tähän hetkeen. Karatut toistotkin ihan hyviä siinä mielessä, ettei ainakaan pompannut eikä jäänyt liian ylöskään :) Aika hyvin kesti myös jo hetsausta, kannustin joka toistolla.


Lisäksi tein muutamia kokeiluja (valssi)käännöksiä, normaalisti ja sitten niitä finkkejä. Vähän vaatii minulta sisäistämistä, mutta kyllä Valo näyttäis tuohon vastakäteen (ja jalkaan) reagoivan. Hyviä käännöksiä tuli pojjaalla. Pari toistoa alla.


Valolle myös A:ta bumperilla. Pitää vähän miettiä opetustyyliä, ihan hyviä toistoja sinänsä mutta ei ihan ajatuksenmukaisesti :) Valo ei muuten ole yrittänyt kertaakaan pysähtyä A:lle puomin pysäriksi vaihtamisen jälkeen. Ajattelin, että olisi saattanut tarjota. Katsellaan, miten Valo jatkaa näiden erottelua, toki A pitäisi nyt jotenkin ihan oikeasti sille opettaa :)

Väinölle myös puomia. Superhienot toistot, ei tullut edes ekaa läpi. Kesti sivuirtoamista jne. Tehtiin myös keppejä. Väinö on kyllä aika pätevä. Avokulman haku on kehittynyt ainakin treenitasolla ihan huimasti jo muutamalla treenillä. Lähetin jo kaukaakin, siis useampien metrien päästä eri kulmista, ja haki kepit hienosti. Tosi tiukka avokulma hypyn kautta tuotti vielä päänvaivaa, mutta muuten tekeminen oli jo ihan erinäköistä kuin muutama treeni sitten. Taas kerran täytyy sanoa, että Väinö se jaksaa aina yllättää. Taas tuli sellainen olo, että ompa senkin kanssa mukava tehdä. Hitsi, kun ei vaan muuten olisi ihan niin höyry ja ärsyttävä kisapaikoilla :D Huomenna pojilla on osteopaatti, joten muutaman päivän treenitaukoa luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti