lauantai 2. marraskuuta 2013

Aksaa ja mejää

Muutama päivä sitten kävin tekemässä Valolle muutaman puomin. Ihan hyviä suorituksia, ei tullut kertaakaan läpi mutta parissa jäi hetkiseksi himpun liian ylös. Hyvin on edennyt kuitenkin :) Myös jokunen A etupalkalla, kaikki toistot olivat aika hyviä! Nyt sitten treenattiin niitä sylkkäreitä. Alussa taas yritti vetää kauemman siivekkeen kautta, mutta hoksasi nopeasti ja tekikin lopulta muutaman esteen "radalla" vallan nättejä suorituksia! Väinön kanssa puomia muutaman esteen kautta, teki aivan hienosti :) Ensimmäisessä toistossa lipsahti muutaman askeleen kontaktilta, mutta pomppasi äkkiä takaisin :D

Eiliselle olin ostanut paikan Niinun treeniin, mutta Niinun tuuraajana toimikin Maiju Korhonen. Saatiinkiin vedettyä eiliset treenit varsin hyvällä fiiliksellä, ohjasin äksymmin ja se tuntuu toimivan Valolle. Kehuja tuli alkupätkän välistävedoista. En ollut itsekään ihan varma mitä odottaa, mutta Valo veti ne kyllä joka kerta hienosti. Ei yhtään väärää suoritusta niissä. Kepitkin sujuivat Valolta hyvin, haki ja taipui tosi hyvin ja pysyi nätisti pujottelemassa mun etäisyydestä huolimatta.

Käännökset, käännökset. Pitää suunnitella niihin joku tehotreeniohjelma :) Kauhee ku meinaan olla myöhässä ohjaamassa, Valo paukkii hirveetä kyytiä hyppäämään ja mä jään sitä noukkimaan :D Ennen puomia olevassa käännöksessä siis ajoitus vähän tökki mistä syystä ei ensin osuttu puomillekaan, mutta kun maltoin odottaa koiraa, alkoi puomikin löytyä nopeasti. Puomi vähän hidas mutta ok toistot, ekassa tuli vähän läpi. Ohjasin puomin jälkeisen putken väärästä päästä, perinteisesti pitää aina opetella jotain väärin, mutta kukaan ei sanonut mitään ja menihän se niinkin joten väliäkö tuolla :D 

Ennen keppejä piti taas muistaa liikkua, Valo haki kerran hypyn välistä kun luki leikkauksena. Keppien jälkeisen käännöksen heitin ensin kauempaa, jolloin tuli mutkaa ennen putkea. Maiju neuvoi käydä kääntämässä lähempänä hyppyä, ja hyvinhän mä ehdin niinkin. Pitäisi enemmän harkita näitä kohtia eikä aina pelätä sitä ehtimistä :) Tämän hypyn jälkeen Valo kävi kerran nenällään ihan kunnolla. En itse edes huomannut mutta Maiju sanoi, ja kotona katsoin videolta että kävi ihan rinnallaan maassa..Pohja tuntuu tuolla olevan vähän liukas nyt :/ Onneksi kohta on taas osteopaatille meno kuitenkin.

Kaikkinensa "taas" ihan sujuvat treenit! Saatiin tehtyä pitempääkin pätkää kerralla, mukavaa että välillä tuntuu jo sujuvammalta meno. Huomenna yritän jaksaa ainakin Väinön kanssa Kirkkonummelle epiksiin lähtöjä treenaamaan.

Kerrankin sain videotakin treenistä, kun Paula auliisti kuvasi :) 


Tänään kävin Valon kanssa bortsukerhon järjestämissä mejä-treeneissä, Valolle ihan eka kerta. Meitä oli neljä henkilöä paikalla. Valo sai tehdä jäljen, jossa kaksi kulmaa makauksineen ja kaato. Aika kivasti lähti heti tekemään, tai siltä musta ainakin näytti :D Makaukset katseltiin huolella yhdessä, ja Valo lähti niistä oikeaan suuntaan. Pari kertaa kävi sivulla tutkailemassa, mutta muuten kyllä eteni aika lailla jäljen päällä. Vaikuttaisi, että tätä voitais treenata jatkossakin :) Väinön kanssahan tein aiemmin jonkin verran, mutta talven tullen asia jäi ja pääsi jotenkin unohtumaan sitten. Kokeisiin asti ei uskaltauduttu, mutta ehkä koitetaan taas treenailla molempien poikien kanssa. Ehkä jopa ennen talven tuloa ehtisi vielä vaikka kerran käydä.

2 kommenttia:

 1. Kyllä minä niin kauhiasti tuosta Valosta tykkään, se on niin hieno koira :)
  Ja kiitos kuvaajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Anja! Mutta tykkään kyllä minäki, en vaihtais. Meillä on sitten samat mietteet, kun minä taas niin kauhiasti tykkään siitä Sofista :) Kiva päästä taas kohta kattomaan raketin menoa radalla.

   Poista