keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Katso aina koiraa...

Meillä piti eilen olla se osteopaatti. Aika olisi oikeasti ollut 11.40, mutta Katrin spesiaalikalenterissa 12.40.  Niin että ei sitten menty, saatiin uusi aika kuukauden päähän :( Jotenka tänään sitten treenattiin Valon kanssa.

Aloitin puomilla, ensin naksuttelin pelkästä paikasta. Seuraavat toistot olivat hyviä, tein aina pari edeltävää estettä ja pari jälkeen. Eka toistolla toiseen suuntaan jäi liian ylös, rupesi ehkä ennakoimaan palkkaa. Ei palkkaa ja korjaus muutaman esteen kautta, jolloin teki hyvin.  Loput toistot tein niin, että joko ensin pari estettä ja puomi, josta parin esteen kautta A:lle tai toisinpäin, eli samalla juoksulla sekä A että puomi. Hittolainen, pari kertaa päästin Valon turhan sutjakasti puomilta, mutta kun aivot ei rekisteröi tarpeeksi ajoissa niin sitten ei. Himmasi selkeästi enemmän näillä "yhteisvedoilla" varsinkin seinään päin, mutta toisaalta ajatus oli kuitenkin selkeästi pysähtymisessä siitä huolimatta, että A juostiin ensin.  No siihen A:han sitten, ja tämän postauksen otsikkoon. Muutama ensimmäinen veto olivat hienoja. Vedätin ja teki nätisti kahdella loikalla. Mutta sitten toiseen suuntaan...Noista hyvistä toistoista viimeisellä käyttämäni muurin palikat vähän valuivat ennen aikojaan töminän voimasta, ja Valo joutui niitä sitten väistelemään. Mullahan oli toki hirveä kiire ohjaamaan A:n jälkeen puomille päin, ja ajattelin että kyllä se Valo palikoiden kanssa A:n hoitaa. No huomasin sitten videolta, että Valo hyppäsikin kaksi  viimeistä toistoa palikoiden yläpuolelta suoraan maahan. Että kannattaa aina olettaa mitä se koira tekee, eikä varsinkaan varmistaa katsomalla :D Jumaliste, tiedän ainakin mitä huomenna treenataan :D Niin ja mä tarvin jostain kunnon välineet, tai ainakin jotain sinitarraa mukaan...

Lopuksi tein vähän keppien avokulmaa. Videolta ei oikein hyvin näy, mutta sisäänmenon taakse laitoin hypyn, ja ennen sisäänmenoa ehkä n. kolmannen keppivälin kohdalle hämysiivekkeen. Kannatti muuten laittaa, koska Valo hämmentyi ensin pari toistoa tuosta siivekkeestä, lähti siis kiertämään sitä ja siitä keppejä kohti. Helpotin ja onnistui, ja sen jälkeen onnistui kun lähetin pituuden kautta normisti ja leikaten. Ärsykekontrollitreeniä siis lisää. A:n sabotoimista lukuunottamatta oikein iloiset treenit :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti