keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Keskiviikon treenailut

Äsken käväistiin taas Ojangossa. Ensin puomia Valolle. Kyllä siinä vaan vielä on hommaa... Hyviä toistoja oli, mutta oli niitä huonojakin. Eihän se sinänsä virhettä ota yleensä noilla huonoillakaan toistoilla, mutta tietenkään minkäänlainen pomppu ei ole toivottavaa. Lisäksi musta tuntuu, että aika moni Suomen tuomari on vielä jotenkin vähän kokematon tuomaroimaan näitä juoksukontakteja, ja virheitä voinee rapsahtaa helposti jos ei ota selkeästi... Tein nyt itse sijoittuen vähän eri paikkoihin, sekin saattoi vaikuttaa vähän. Suurin osa siis hyviä toistoja, mutta liikaa myös huonompia. Niin ja ihan ekan pomppas aika räikeesti, ei meinannut oikein pysyä pöksyissään. Lupaa vissiin aika hyvää kisoja ajatellen :D 

Tein myös hypyn vahvistusta. Lähti jo aika kivalla vauhdilla hakemaan, ja kääntyikin aika hyvin. Sitten keppejä. Lähinnä taas sisäänmenoja, väliin aina kokonaiset kepit. Edelleen tiukka avokulma kauempaa on vaikea, hakee herkästi 2. väliin. Kovemmasta vauhdista hakee selkeästi paremmin, mutta aika heikosti vielä silti. MUTTA, ei yhtäkään aloituksen jälkeistä kepin väliin jättöä! Ei umpi, eikä avokulmasta. Ihan selkeästi keskittyy nyt paremmin kääntymiseen, hyvä Valo! :) Eipä tarvinut montaa kertaa opettaa. Suosittelen kyllä kaikille naksuttelua, melkeipä asiassa kuin asiassa.

Tässä yksi keppikokeilu kauempaa lähetettynä, helppoon kulmaan. Tein saman vielä itse keppien puolta vaihtaen (leikaten).



Lopuksi vielä muutama keinu renkaan kautta, hyvin teki, keinu maahan asti. Eka toistolla, kun jätin lelun maahan, tuli aika rivakasti läpi, mutta malttoi seuraavat hyvin :)

Väinölle keppejä. Hakee umpikulmaan hyvin, ja suoraan retuutuksesta lähetettynä teki ihan sairaan nopeat kepit :o En ole pitkilleen nähnyt sen tekevän noin nopeita keppejä, useammat vielä putkeen, karseasti huutaen. Näkyy tuo köysi toimivan sille aika hyvin, tosin vaikeaa se on saada siltä sitten pois...On sillä kyllä hillitön taistelutahto. Toki jo yllättävänkin viileä keli vaikutti myös ;) Avokulman haku edelleen aivan surkea. En edes tajua, miten se voi olla noin huono :D Läheltäkin lähetetystä 90-kulmasta tai jopa loivemmasta hakee jonnekin 3. väliin... Huoh. Onneksi sen ehtii yleensä saattamaan aika hyvin, mutta jospa silti ottaisi tuon treenin alle :D 

Auringonlasku Ojangossa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti