sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kiukkuiset iltatreenit

Kävin tänään kävelemässä Hakunilan urheilupuistossa, ja kokeilin samalla pystynkö juoksemaan. No enpä oikein pystynyt. Kävin röntgenissä pari päivää sitten, kattoo mitä siellä näkyy. En usko että mitään, vaan veikkaan että pitää jatkaa ultraan/magneettiin...Ei tässä ainakaan paranemista ole tapahtunut. Mutta katsotaan nyt. Hakunilasta sitten suoraan Ojankoon, Valolle puomitreeniä.

Joo, oli niitä kertoja kun olisi ehkä kannattanut jäädä kotiin. Ei oikein sujunut, ja sekös ärsytti tuon juoksuyrityksen perään. Siihen kun vielä sain siipalta erittäin hyviä ja asiantuntevia neuvoja, niin ei ollut pään palasiksi räjähtäminen kaukana :D Myönnetään, oon erittäin huono ottamaan neuvoja vastaan ihmisiltä, jotka ei oikeasti tiedä aiheesta tai ymmärrä logiikkaa jonkin asian takana. Ihan vähän meinas lähtee hermot. Harmitti, kun Valo joutui todistamaan mun äyskimistä, mutta yritin kuitenkin olla sille iloinen. Ensi kerralla ehkä ukko saa jäädä kotiin, taidan tarvita hetken hermolomaa kun en kerta pysty hillitsemään kiukkuani. 

Puomista, Valo oli aika jänöjussi. JA palkkailin pompuista. En tajua, miten en ehdi reagoida siihen pomppuun. Tosin, mun pitää nyt katsoa videot tarkemmin, koska äkkivilkaisulta ainakin nuo muutamat toistot näyttivätkin paremmalta kuin luulin. Vaikeaa, kun Valolla on aika helkkarin pitkä laukka ja alastulo alkaa jo olla aika nopea. Joka tapauksessa palkkausta pitää nyt katsoa uudelleen, jos se oikeasti loikkii, niin jotain on vialla. Palkkaantuu sitten ehkä jostain muusta kuin pitäisi, jos ei korjaa tekemistään palkan eväämisestä huolimatta. Reilun viikon päästä käydään kasviksilla kylässä, jospa sitten saisi jotain neuvoja asiaan. Huomiset mestikset mennään tällä mitä on :P Ei hirveästi edes innostaisi, kun on tämä polvi, puomi ja luvattu kamalaa hellettäkin. Väinö-raasu. Mutta mennään nyt sitten katsomaan, mihin kyetään, vai jätetäänkö leikki kesken.

Eilen tehtiin puomia, lisäksi keppejä. Valo ei ole kääntynyt enää kertaakaan väärin sisäänmenon jälkeen, ja haki hienosti jo tiukkia kulmia aika kaukaa :) Lisäksi haki hyppyä käskyllä jo kaukaa. Jotain ainakin oppii nopeasti...

Väinölle tuli postissa kerhon käyttövaliopokaali. Ilmeestä päätellen ei ollut kauhean tyytyväinen palkintoonsa :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti