torstai 25. heinäkuuta 2013

MM-karsinnat 2013

Viime viikonloppu vietettiin Seinäjoella karsinnoissa. Väinön kanssa taas teemalla lahjattomat treenaa... Lähdin vähän hälläväliä-asenteella, ja muutenkin ärsytti suunnattomasti kun tiistainen fyssari peruuntui viime hetkellä, enkä ehtinyt saada mistään uutta aikaa. Molemmat pojat olisivat olleet sen tarpeessa :( Ajattelin nyt suraavaksi koittaa saada ajan osteopaatille.

Joka tapauksessa, lauantain eka radalle lähdin ihan hyvillä mielin. Jätin Väinön lähtöön ja kävelin 2. hyppyä kohti, jolle olisi pitänyt soheltaa pakkovalssi. HUOM, olisi pitänyt. En nimittäin ehtinyt kovin pitkälle, kun V jo syöksyi apinanraivolla ohi ja 2. hypyn väärin päin. Se rata olikin sitten siinä. Ei oikein sovi meille tuo karsinassa odottelu ilman palkkaamisen mahdollisuutta... Saatoin uhkailla Väinöä muutaman kerran viikonlopun aikana, ja myös vähän inhosin sitä ajoittain :D Mutta sitten se katsoi mua näin:

...ja viha-rakkaussuhde sai taas jatkoaikaa.

Seuraavalle agiradalla otin V:n tosi tiukasti haltuun jo ennen rataa, enkä arkaillut komentaa lähdössä. Pysyipähän paikallaan, ja oli hirmu kuuliainen vaikkakin tosi tahmea :/ Ei kyllä kulkenut hyvin. Smartin keinu oli musta aika raskas, Väinö ottikin lentokeinun vaikka ei mitenkään kovin pahaa. Loukkasin polveni jotenkin edellisviikolla, ja tämän radan tutustumisessa se tuntui jo tosi pahalta. Keppien jälkeen se sitten nasahti kunnolla, ja mm. keinun jälkeiset valssit olivat ihan kauheat, en saanut niitä kivultani kunnolla tehtyä ja meinasin jäädä Väinön tielle putkeen mennessä. Sinnillä kuitenkin loppuun, jossa Väinö kopsahti sivuttaista putkensuuta päin sisäreunaan ja katsoi sen jälkeen mua ihan tyhmänä :D Tästä tuli toinen 5, eli radalta 10 ja tie nousi siinä pystyyn.

Jännättiin kuitenkin mm. Pedon, Roiston ja Peikon menoa, ja hyvinhän nuo menivätkin aina vika radan virheisiin asti, jolloin kärkipaikat kosahti. Toivoin koko viikonlopun menestystä myös Paulalle ja Elvikselle, joka on ihan huippis kääpiöpinseri, ja olin kyllä älyttömän iloinen kun Paula ohjailikin Elviksen aina 5. sijalle saakka, joukkueeseen siis! Ihan huippuhieno saavutus, vieläpä karsinta-ensikertalaiselta! Onnea vielä kerran! :D Toki on myös kiva nähdä joukkueessa pitkästä aikaa borderi, kun Melle ja Jimi voittivat koko minien karsinnat, hienoa! Muutenkin kiva, kirjava joukkue. Ensi vuonna toivottavasti Valo on ehkäisemässä hermoromahduksen syntymistä, ei haittais vaikka Väinö jäisi kotiin. :D

Jalka vaan ei ole kunnossa, pitänee varata lääkäriaika, kun ei se kestä sivuttaista liikettä eikä isompaa vääntöä muihinkaan suuntiin :P Katri ja Janne kursivat polven radan jälkeen kasaan kinesioteipillä, mikä auttoikin ihan älyttömästi! Pakko opetella tuo teippaus itsekin, en juokse enää yksiäkään kisoja ilman kun jalka tuntui teipin kanssa tukevammalta kuin vuosiin! Terve (vaikkakin löysä) oikea polvi tuntui tuon teipatun polven rinnalla aivan propellilta! 

Tänään kävin tekemässä Valolle 8 toistoa puomia. Meininki alkaa suuntautua jo aika hyvin alaspäin, huomenna käyn testaamassa miten sujuu muutaman hypyn kautta. Pomppasi tänään kerran, mutta kun jätin palkkaamatta, korjasi heti seuraavalla toistolla. Ei ollut tarkoitus kisata Valon kanssa hetkeen ainakaan agiratoja, mutta tajusin että bt-rotumestikset on 4.8., ja pakkohan ne on käydä juoksemassa. :) Lisäksi olisi suunnitelmissa mm. vähän Aaltonen/Kaplas -koulutusta Oulun reissun aikana.

Hotti lähti kotiinsa ja Valon Villi-sisko tuli viikoksi tilalle. On ne Valon kans aika söpöjä.


Laitetaan nyt loppukevennykseksi vielä yksi kuva Korkeasaaresta, kun nuo riikinkukot on vaan NIIN hienoja! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti